Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt dolgozót be lehet hívni,...

Volt dolgozót be lehet hívni, hogy segítsen nekem?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyen határidős munkám van, ecostat rendszerben.

Akik betanítanának, mind kötelező szabin vannak.

Aki előttem dolgozott, belelát sokmindenbe.

Ha behívom, hogy kifizetem zsebből, az jó ötlet?(a számát nyomoznom kéne nagyon, a munkaügy is szabin van, lehet igazgatókat is kéne ezzel zaklatnom)

Vagy más ötlet?

Az ecostatnak is írtam az ügyfélkapun, nem reagálnak(lehet ők is szabin vannak)

#ecostat help
2022. dec. 28. 06:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne hívd be. Fekete munka, gdpr sértés, nem véletlenül volt dolgozó...

Jelezd a felettesednek, hogy nem tudod megcsinálni, az ő felelőssége az, hogy úgy ossza ki a munkát, hogy el legyen végezve, ha kell, akkor pedig tud adni segítséget. De a hátuk mögött semmiképp ne mutyizz!

2022. dec. 28. 07:08
 2/30 A kérdező kommentje:

Szerintem egy munkáltatót az nem érdekli hogy van e vagy nincs e betanítás, csak az hogy kész e a munka vagy nem.

Mikor dícséreteket kaptam milyen ügyes vagyok(más feladatokban), már előre jeleztem válaszul, hogy viszont a határidősekben erősen fennakadásaim vannak. És mondtam hogy szabikat ki sem veszek így, hogy haladjon.

Dehát kútfőből ha ki is találok magamnak vmit hogyan vsináljam, rá se merek semmire kattintani, mert még visszavonhatatlan károkat is okozhatok attól tartok, vagy még javítani is kéne mindent utánam, amivel mégjobban tolódna a munka időben.

Vagy számolhatok azzal, hogy januárban kirúgnak.

Ma be se megyek így, hogy csak ülnék kukán a gép előtt

2022. dec. 28. 07:15
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van az elsőnek, a főnöködnek kell mielőbb jelezned a problémát. Ha volt alkalmazottat hívsz be, akkor te is az lehetsz hamarosan.
2022. dec. 28. 07:22
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Van felettesed jelezd neki, hogy bajban vagy
2022. dec. 28. 07:24
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Volt dolgozót megnéznék ahogy bemegy a volt cégbe, hogy segítsen neked főleg ünnepek közt.

Be is menne és szandekosan elrontana az mivel lenne jobb ?

2022. dec. 28. 07:29
 6/30 A kérdező kommentje:

Már interjún is mondtam előre, hogy én eddig minden munkahelyen hoztam a határidőket, amit meg LEHET, azt én meg is TUDOM csinálni.

(De ha itt meg szervezetlen lehetetlent várnak, és nem az én hibám is a határidő csúszás, attol még engem fognak kirúgni, mert akkor a munkahely hivatkozhat arra hogy munkaerő hiány miatt nem lett kész. Másképp ki sem tudná magát mosni. Vagy milyen egyéb indokkal moshatná ki egy cég magát?)

2022. dec. 28. 07:33
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Ma be se mész, nagyszerű, gratulálok. Ezzel csak saját magaddal szúrsz ki, ahelyett, hogy segítséget kérsz! Meg persze a céggel.

Kérek perec meg kell mondani, hogy egyedül nem tudod megcsinálni! Most, mielőtt tényleg már vészesen közel lesz a határidő és már nem lesz mit tenni!

Az a legrosszab, hogy ülsz kukán, be se mész, de nem is jelzed (újra) a problémát. Úgyis hamar kiderül, ha nem lett kész.

Egy tanácsot fogadj meg, mindig mindenre van megoldás, mindent meg lehet oldani. Ha egyenesen kommunikálsz, akkor nem fog hátrány érni! Ellenben ha elsunnyodod, akkor keress már most másik munkahelyet.

2022. dec. 28. 07:38
 8/30 A kérdező kommentje:

Nem az számít bent vagyok e, hanem a munkavégzés.

A határidős munka számit. Ha bemegyek SE haladok.

Most olvasgatom itthon az ecostato 1000 oldalát és marhára nem tiszta!!

Ha kútfőből ki is találok vmit, hatalmas felelősség random kattintgatnom!

Az ig.helyettesnem szóltam, illetve nem is kellene szolni sem mert MINDENKI képben van hogy MINDENKI szabin van.

2022. dec. 28. 07:43
 9/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem tilos volt dolgozótól segítséget kérni. Persze nem úgy, ahogy te elképzelted. Simán lehetsz konstruktív, és pl. közölheted a feletteseddel, hogy mivel semmilyen betanítás nem volt, nincs segítéged stb. ezért megoldás lehet, ha szóltok Marikának, hogy tud-e segíteni... Persze ha Marikát nem kirúgták, és az elválás szépen zajlott. (Ez a kérdésből nem derült ki).

A volt dolgozó akár EFO-val is visszafoglalkoztatható 1-2 napra, így semmi "mutyi" nincs a dologban.

Ami biztos: a megoldás nem otthon ülni és lapítani, hanem cselekedni. Számos!!! lehetőség van, ha beszélsz róla, és konstruktívan állsz hozzá. Ahogy mondtad, a cég érdeke a határidőben való teljesítés. Ha ebben együttműködsz még jól ki is jöhetsz a dologból.

2022. dec. 28. 07:53
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszi. Megpróbálom kinyomozni a volt dolgozó számát akkor.

De amugy nagyon nem az együttműködés meg konstrukcio számít nekik, hanem a munka kész van, vagy nem.

Mert ha nincs kész, a cég nem tudja magát kimosni, csak felmentésekkel.

Mindenhol alap szinte az ahol baki, hiba, mulasztás van, reakcio a felmentés. Ha ehelyett tudnék nekik más ötletet is javasolni, arra is jól jönnének tippek.

2022. dec. 28. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!