Miért csak annak jár a karácsony, akinek van gyereke?
Vendéglátásban dolgozok. Amiért nekem nincs gyerekem, már nem is ünnepelhetem a karácsonyt, mert be voltam osztva. Kértem, hogy legalább a 25-e legyen szabad, de nem. Én dolgozok helyettük is, ezt ők nem dolgozzák le semmikor.
Akinek nincs gyereke, annak nincs családja, nincs kivel ünnepelni? Van apám, anyám, párom, tesók, unokatesók, unokahúgom.
Nem tervezek gyereket.
21.
A felvetés jogos. De a vendéglátásban is ki lehetne osztani a szabad napokat igazságosan.
A párom is vendéglátásban dolgozik évek óta. Náluk megoldják, hogy az ünnepek alatt mindenkinek ugyanannyi szabadnap/munkanap legyen.
Nálunk szinte az összes vendéglátó egység bevolt zárva.
Amúgy nem kötelező se gyereket szülni, se ilyen heleny dolgozni. Mindig is a gyerekesek élvezték az elsőbbséget és azt ne mond, h most tudtad meg...
Mert hagyod.
Ne félj, mikor a kölkesek velem akarták játszani ezt a sportot, megmondtam, hogy nem, kicsim, én most megyek haza a családomhoz, te meg azt csinálsz, amit csak akarsz. Legalább a kölköd megtanulja, hogy nem lehet mindig mindent.
A f*sznak is van ám vége. Viseljem el, hogy egész évben retek munkát végeznek, mert oda sem bírnak figyelni rendesen, későn jönnek, korán mennek, otthagynak a szarban, gusztustalan sztorikat mesélnek ebédnél a szarós-hányós lárvájukról, behozzák a nyakunkra és még karácsonykor ia tartsam miattuk a hátam? Az apjuk tarka faszát, azt.
Ha a szüleim ezt meg merték volna csinálni anno, úgy vágták volna ki őket tizedéért a munkából, mint a huzat. Ne vicceljünk már. Túléli a kis pulyaláda, hogy az anyja egy nappal később tartja a karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!