Hány százalékos fizetésemelésre számítasz 2023-ban, és mennyit tartanál korrektnek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 12:59
21/24 anonim válasza:
semmi emelést nem kapok és még jobban jártam mint a banda 30 %-a akiknek dec 31.-el mind felmondtak.
én maradok.
23/24 anonim válasza:
egy hazai kkvnál. a bér az 240 bruttó így pont nem kell emelnie a minimálbér miatt (mert az meg 230) nem is emel, de a banda 30%-át így is kiszórták mert nincs elég rendelés.
aki marad (pl én) az se örülhet mert lehet így is sokan vagyunk így minket is kiszórnak majd 1-2 hónap múlva.
de az is lehet hogy bedől az egész szarvár és mindenki repül, főnököstől (mert ő is csak egy alkalmazott)
24/24 anonim válasza:
23# Gondoltam hogy nem nagy cég, viszont országrészre/megyére/városra gondoltam hogy hol dolgozol.
Nekem is csak azért emelnek, mert a szakmunkás min bér emelkedik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!