Miért mondhatott ilyet?Honnan tudhatta ezt rólam?
Figyelt kérdés
Amikor keztem az új munkahelyemen nemsokára ellenőrzés volt.Egy távoli férfi kollégám figyelmeztetett az utcán szószerint,hogy ellenőrzés lesz és hogy figyeljek nagyon oda.Elmondható rólam,hogy eléggé szerencse nélküli,esetlen tipús vagyok.Honnan láthatta ezt ha nincs is a saját munkakörömben?Legszívesebben azt mondtam volna neki hogy kapd be vagy magasból le....,hagyj békén stb.Utálom ha okoskodnak nekem.2022. dec. 25. 19:55
12/12 anonim válasza:
Nem tud rólad semmit, figyelmeztetni akarta a kollégáját, hogy ellenőrzés lesz, készüljön fel. Paranoiás vagy, Kérdező. Túlgondolod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!