Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondhatott ilyet?Honnan...

Miért mondhatott ilyet?Honnan tudhatta ezt rólam?

Figyelt kérdés
Amikor keztem az új munkahelyemen nemsokára ellenőrzés volt.Egy távoli férfi kollégám figyelmeztetett az utcán szószerint,hogy ellenőrzés lesz és hogy figyeljek nagyon oda.Elmondható rólam,hogy eléggé szerencse nélküli,esetlen tipús vagyok.Honnan láthatta ezt ha nincs is a saját munkakörömben?Legszívesebben azt mondtam volna neki hogy kapd be vagy magasból le....,hagyj békén stb.Utálom ha okoskodnak nekem.
2022. dec. 25. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Boldog karácsonyt.
2022. dec. 25. 20:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak jószándékú. Minek ezt így túlreagálni?

Nálunk sok telephely van és mindig figyelem merre jár a főnök, mert ott dolgozom mellette az irodában, tudom a napirendjét. Amikor elindul ellenőrizni, akkor már hívom is a srácokat hogy figyeljenek, mert hamarosan megjelenik.

Néha direkt csinálunk egy kics bibit, hogy le tudjon valakit cseszni, így mindenki jól jár.

Amúgy biztos tudja is hogy szólok a többieknek.

Szóval ne vedd ennyire komolyan a dolgokat, mert elég hamar idegroncs leszel! :D

2022. dec. 25. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nos, remélem a kollégád is olvassa hogy milyen szépen megköszönted neki a figyelmeztetést, és legközelebb ennek tudatában fog segíteni puszta jóindulatból.
2022. dec. 25. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nem értettétek meg az elsőt. Nem baj. Írjam szájbarágósan?

Akkor kitiltanak. Egy jó szándékú emberről ilyen véleménnyel van? Nem szívesen lennék vele egy légtérben.

2022. dec. 25. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Na, most mar a korabbi kamukerdesekre mutato linkek miatt is torlodnek a valaszok?

A kerdezo sajat bevallasa szerint is ertelmi fogyatekos, a kerdeseinek semmi koze a valosaghoz es/vagy nemletezo problemak.

2022. dec. 25. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is leadjuk a drótot ha jön ellenőr.

Addig keres míg hibát nem talál úgyhogy direkt el szoktunk rontani egy-két apróságot és boldogan távozik amikor megtalálja.

Pár hét múlva visszajön megnézni kijavítottuk-e.

2022. dec. 25. 22:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Jolvan de én ennek az ürgének befogom szólni hogy kopjon le nem érdekel.
2022. dec. 26. 14:30
 8/12 A kérdező kommentje:
#befogok,Amúgy sincs a munkakörömbe f...köze van hozzá mit csinálok.
2022. dec. 26. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha a felettesed lennék, kirúgnálak azonnal. Ha csak kolléga, akkor kieszközölném, hogy vágjanak ki.

Senkinek nem hiányzik egy ilyen munkatárs.

2022. dec. 26. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kész öröm lehet veled dolgozni.
2022. dec. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!