Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kezelni az olyan...

Hogyan lehet kezelni az olyan kollégát, aki egész konkrétan hazugságokat terjeszt?

Figyelt kérdés
Nem ferdít, kiszínez, hanem teljesen gátlástalanul hazudik meg nem történt dolgokat.
2022. dec. 25. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Szembesíteni vele.
2022. dec. 25. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Neked milyen hátrányod van ebből vagy a csoportnak ? Amennyiben semmi

kulázz a témára , de ha pletykázik kavar vedd fel a beszélgetését bizonyiteknak ha téged vagy mást akar bemártani lejáratni.

2022. dec. 25. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyelőre a napi köszönésen kívül inkább kerülöm. Azt hiszem, így is lesz jó 😄
2022. dec. 25. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha kavarja a sz@rt, minek köszönsz és nézel rá? Én szét verném a száját ez ilyenért! Megmondanám neki, hogy ezt meg ezt hallottam, és ha valami nem tetszik, akkor mondanám hogy nagyon nagy baj lesz ha nem ért a szóból.
2022. dec. 25. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 1-es írta, szembesíteni kell vele. Amikor többen vagytok együtt akkor rá kell kérdezni az egyik állítására és el kell mondani a valóságot. Semmi mással nem tudsz tenni ellene, mint egyértelműen megmutatod a többieknek is hogy hazudik.

Az egyik közeli szomszédom ilyen, hazudik, mint a vízfolyás mindenről mindenkinek és közben egy jól kinéző, mézesmázos személy, akinek könnyen hisznek. Vele sem lehetett másképpen boldogulni, mert őt nem hatotta meg semmi. Csak azt lehetett tenni, hogy a környezetében mindenkivel megismertetni mennyit is hazudik. Én sem hittem el róla addig amíg engem nem szembesítettek azzal, hogy rólunk miket hazudik másoknak. Miközben soha semmiféle konfliktusunk, de még csak apróbb vitánk sem volt, mindvégig azt hittem jó a kapcsolatunk. Aztán kiderült hogy másoknak rólunk hazugságokat terjeszt.

Csak emiatt jöttem rá, hogy azt sem szabad ezután elhinni amit nekem mond másokról.

2022. dec. 25. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Volt nekem is egy ilyen kollégám. Tolta nekem Teamsen privátban a hülyeségeit. "Véletlenül" hozzáadtam a beszélgetéshez a felettesét és engedélyeztem, hogy lássa az előzményeket. 🥰
2022. dec. 25. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
És mi lett a következménye, 6-os?
2022. dec. 25. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

7

Befenyítették, azóta kussol és dolgozik.

2022. dec. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!