Kaptok ilyenkor decemberben ajándékot, pénzt a munkahelyetektől?
Nekünk 3 céges buli is volt, kicsit már untam is, egy 2 napos Budán a Hiltonban,ami országos volt minden telephely részt vett, volt egy helyi irodás Pesten egy étteremben, és volt egy saját közvetlen részleges egy másik étteremben. Szerencsére természetesen fizették mindet, de jóból is megárt a sok 😂
13. havi fizetést kaptunk
Mást nem kaptunk, de legalább december 20tól január 4-ig leállás van 👌
Utolsó, pont ezt akartam írni, egyéni vállalkozóként egy csini ruhát kaptam magamtól karira :D
Mondjuk legalabb a főnök jófej, nem panaszkodkm rá :D
Jó kérdés, majd pénteken ki fog derülni hogy lesz e valami ajándék? Azt hiszem valami lesz.
Egy biztos, pénzt biztosan nem fognak adni.
Céges rendezvény lesz vagy már lehet hogy volt is, igaz csak a szűkkörnek, akik teljes munkaidőben dolgozik ott és fontosabb emberkék.
Ha pl a másik helyen lennék melós ott érdekes módon lenne buli, kaja, ajándék és még a pénz jutalom sem lenne kizárva amit nem is nézne ki az ember.
kp. 100 ezer
utalvány 40 ezer
Mindkettő nettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!