Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha ekkora béremelést kapnátok?

Figyelt kérdés
Mérnökként dolgozom Budapesten egy német (nemzetközi) cégnél. Az minimálbér emelés 16%, nyugdíjemelés 15%. Én 10% béremelést kaptam. Mi ilyenkor a jó stratégia? Piacképes szakmám van, keresnek máshonnan is, de maradnék itt, csak +10% emelésért kb. Hogyan érjem ezt el a menedzsmentnél?
2022. dec. 16. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gy-M-S, szintén német cég. Mindenki 10% emelést kapott. Februárban lesz még egy 4%-os emelés. Senki nem mondott fel.

Más (külföldi) cégek semmit sem adtak.

Béremelést csak váltással fogsz tudni elérni. Én így csinálom. A tapasztalat is “tőke”, amit megfizetnek.

2022. dec. 17. 05:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok.

Elkezdtem új munkahelyet keresni és jelenleginél szóltam, hogy több emelést kérek mert konkurenciánál sokkal nagyobb fizuk vannak.

Gondolom már előre tudták konkurencia mennyit fizet mert adtak 300 ezer bónuszt, hogy kollégáknak ne említsem és január végéig ne mondjak fel mert átgondolják adnak-e nagyobb emelést.

2022. dec. 17. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Átgondolják-e

Na most kell kilépni

2022. dec. 18. 05:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérsz béremelés, ha nem adnak akkor mész máshova ahol adnak, ennyi.
2023. jan. 7. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!