Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy cég elérte a bérplafont...

Ha egy cég elérte a bérplafont vagyis nem fizethet többet az embereinek, akkor mivel állíthatja meg az elszivárgást? Mert eddig béremeléssel állította meg

Figyelt kérdés

eddig ugye mindig az volt hogy ha egy képzett valaki el akart menni akkor béremeléssel bírták maradásra. ez néha bejött néha nem, van aki emelt bérért se maradt.

de a cég mindig felajánlotta az emelést aztán vagy megtartotta az emberét ezzel vagy nem.

De ennek vége mert a cég tulaja bérplafont állított be.

és aki már a plafon közelében van, annak nem ajánlhat fel emelést hogy maradjon a távozni akaró.

de akkor mivel állítja meg a cég a jövőben az elszivárgást?

Főleg úgy még érdekesebb a képlet, ha hagyja elmenni a tapasztalt emberét és felvesz az utcáról egy újat mert lehet az új még annál is többet kérne mint amit a régi akár emelve kapott volna.

2022. dec. 2. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rendezhetne partykat hétvégente, korlátlan fogyasztással.
2022. dec. 2. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy bérplafon? Nem is hallottam még ilyet. Alapból nem is mennék soha olyan helyre ahol tudom hogy ha meggebedek se kereshetek többet soha bizonyos összegnél.
2022. dec. 2. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor újra kell vizsgálni a bérsávokat.

Vagy ugyanannyi fizetést adni és a munkaidőt csökkenteni.

2022. dec. 2. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:

"Vagy ugyanannyi fizetést adni és a munkaidőt csökkenteni."

Aki többet akar keresni nem éri bve azzal hohgy gyere be kevsebbet ugyanannyiért... én se maradnék a jelen béremért még ha csak 4 órás lennék akkor se mert a boltban nem azt kérdezik hány órás vagyok hanem azt mennyi van a bukszámban.

2022. dec. 2. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor mondjál fel és menj oda ahol többet fizetnek.
2022. dec. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!