"Elszivárgott" az eszem?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi történt, de most hatodikba mint ha nem lennék olyan okos mint voltam. Eddig sem voltam zseni meg ilyenek, de például mindig a legjobb pontokat értem el a matek versenyeken az osztályból és nem egyszer voltam kint nevesebb versenyeken, ahol az első 5 vagy 10-ben benne is voltam. Most ülök matek órán, logika feladatok előtt és csak nézem... nem jár az agyam, mint ha "elromlott" volna meg ilyenek. Hármas tanulók boldogán tartották a kezüket, hogy kész vannak, de én bele se tudtam kezdeni, pedig azokhoz képest, melyeket pl.: ötödikben csináltam nagyon is könnyű. Megbutultam? Rossz időszakon esek kersztül? (mert hogy nem egy napra vonatkozik, igaz csak ma meg tegnap voltak ilyen feladatok, gondolom nem csak most vagyok hülye) Időjárás? Vitamin hiány vagy mi??? Hogy válhat az egyik legjobb matekosból az egyik legrosszabb? Mellesleg van egy dolog ami nagyon hajt engem a kitünőre. Tavaly amikor még úgymond jó voltam, elég sok négyesem lett. Most azért, hogy ezt elkerüljem az agyam lekapcsolódik a logikai példákról? Ötletetek van? Köszönöm.2014. okt. 15. 15:14
1/2 anonim válasza:
Talán valami (vagy valaki) elvonja a figyelmed. De az is lehet, hogy egyszerűen olyan részhez értetek amit neked nem megy. Ha mindenáron javítani akarsz menj magántanárhoz (egyetemistákhoz ne!) vagy szánj rá több időt a tanulásra.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi
2014. okt. 18. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!