Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ertem miert van ez? A mai...

Nem ertem miert van ez? A mai 13 eves lanyok mar mini ruhaban feszitenek vagy inkabb hosszitott felsoben amibol kint van minden! En 13 evesen babaval jatszottam eszem agaban sem volt mutogatni magam!

Figyelt kérdés

Nem ertem nem szegyenlik magukat es hol az anya? En elasnam magam ha ilyen anya lennek! En az ilyet mindet zardaba kuldenem tanuljanak eggy kis Ăśnbecsulest!

Velemeny????

2014. febr. 24. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon megváltozott a világ és nem feltétlen jó irányba. Vagy kinek mi a jó irány persze. A fiatalok sokkal előbb ki akarnak próbálni mindent.
2014. febr. 24. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
4%

Azt hiszik ettől lesznek nők. Pedig ők attól nagyon messze vannak. Felnőtt korukban is nagy eséllyel inkább ribinek lesznek jók, mint tartós párkapcsolatra. Szerencsére vannak még kivételek.

26/F

2014. febr. 24. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

A hosszított felsővel mi a baj?

Aha és tipikusan magyar felfogás, csak az anyát illik elővenni, pedig ugye apákon is múlik a nevelés. De hát nőkre illik csak mutogatni egyszerűbb körökben.

2014. febr. 24. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem járok miniruhában, ahogy a barátaim sem.

De nem játszom babával sem, 10 éves koromban felhagytam ezzel.

Ja, és tanulj meg írni.

14/L

2014. febr. 24. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Utanozzak az idosebbeket/celebeket (pl. Miley Cirus, Lady Gaga stb.) Ugy gondoljak ettol menobbek lesznek. Erdekes, az en osztalyomban a lanyok nem mutogatjak magukat (egy lany kivetelevel), a tobbi osztalybol a lanyok kb csak ezt csinaljak (tisztelet a kivetelnek). Rossz ranezni mar ahogy kisminkelik magukat -.- Engem oszinten nagyon zavar hogy ennyi 3,14csa vesz korul a suliban is (ami egy altalanos iskola!!!) Nem ertem az anyjuk mit szolhat ehhez. Bar amilyen gyereke lesz valakinek az a nevelestol fugg. El vannak kenyeztetve ezek a lanyok. Legszivesebben kilovetnem oket az urbe, annyira feleslegesek. Tanulni nem tanulnak, a magatartasuk elviselhetetlen, a kinezetuk turhetetlen (foleg ennyi idosen). Olyan erdekes hogy en megis csak rendesen oltozom fel, nem sminkelek -engem konkretan zavar ha mar egy kis szempillaspiral is van rajtam- nem allok bukasra (ami ugye altalanosban nagyon is elkerulheto lenne, mert konnyu meg az anyag), a stilusom meg nem bunko paraszti, hogy lenezem azt aki mashogy oltozkodik es nem olyan mint en.
2014. febr. 24. 15:11
 6/11 anonim válasza:
66%
Ezt látják a Tv-ben és az interneten. A sztárokat veszik példaképnek láthatjuk milyen eredménnyel. És akik görcsösen szeretnének a fiúknak tetszeni azok a sznob faszrázó homokos köcsög páva narkós szexmániás bunkó elkényeztetett senkiket veszik alapul és így is általánosítanak, de a fő ok az agymosás!
2014. febr. 24. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok bocsi - 14/l en is. Es az egyik kommentelonek igaza van, mindket szulo felelos a gyerekeert. De azert az osztaly is valtoztat a viselkedesen egy gyereknek. Azert az se mindegy milyen kornyezetben el. Mert ha azt latja, hogy a korulotte elo lanyok igy oltozkodnek, akkor azt fogja hinni, hogy ez a jo.
2014. febr. 24. 15:16
 8/11 zabmester ***** válasza:
56%

Hát ha te 13 évesen babáztál, akkor egészségedre. Én nem, és más sem, akik akkoriban a barátnőim voltak. És volt miniszoknyám is, amit a szüleim tudtával és beleegyezésével viseltem. Anyám nem ásta magát sehova, ja, és apám sem, aki szintén a szülőm, nem hinném, hogy csak anyámnak volt beleszólása abba, hogy mit viselek.

Te meg hála a jó égnek, nem küldhetsz senkit zárdába, csak azért, mert neked nem tetszik, ahogy az életét éli.

Úgy mellesleg hány éves vagy? Csak hogy itt maifiatalokozol. Mert ha még nem vagy nyugdíjas, ez elég gáz.

26/N

2014. febr. 24. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Hadd feszítsenek. De tényleg; ha belegondolsz, miért ne? Miért kéne takargatnia magát, ha neki az kényelmes? Milyen egy tipikus, tizenhárom éves lánynak való ruha? Ez meg van szabva? Félre ne érts, én tökéletesen felfogtam, amit írtál. De már több eszem van annál, hogy ezen puffogjak.
2014. febr. 24. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne mindenkinek minden esetben általánosítani. Lehet, hogy vannak olyan nagyvárosok, ahol ez van, de azért a túlnyomó többség nem ilyen. Mi se vagyunk kis falu, egy átlagos város vagyunk, és az én sulimban nem voltak miniszoknyás lányok. Talán olyan volt, hogy cicanadrágban voltak, és rövid póló, ami valljuk be, elég gusz tustalan és r*bizlis, de a felnőttek is csinálták/csinálják, úgyhogy ez nem csak a 13 évesekre vonatkozik.

Most itt, a gimiben is vannak páran, akik néha (farsang, sulibuli stb) miniszoknyában vannak, de ez még elég kevés, aki általában szoknyában van, az ízlésesen öltözködik.(tehát combközépig ér, elegáns póló, stb)

Kezdek eléggé felháborodni, hogy mindenki azt mondja, hogy "a mai fiatalok 13-15 évesen már az összes egy raklap sminket tesz magára, kacsaszájjal pózol, kint van a s* gge a szoknyából és az összes fiúra rámászik". Pedig ez nagyon nem így van ám, emberek!! Nem kéne ennyire általánosítani, elég sok kivétel van, szerintem ez még simán megüti a 80-90 százalékot, akik normálisan, nem tinip* csásan viselkednek.

2014. febr. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!