Nem ertem miert van ez? A mai 13 eves lanyok mar mini ruhaban feszitenek vagy inkabb hosszitott felsoben amibol kint van minden! En 13 evesen babaval jatszottam eszem agaban sem volt mutogatni magam!
Nem ertem nem szegyenlik magukat es hol az anya? En elasnam magam ha ilyen anya lennek! En az ilyet mindet zardaba kuldenem tanuljanak eggy kis Ăśnbecsulest!
Velemeny????
Azt hiszik ettől lesznek nők. Pedig ők attól nagyon messze vannak. Felnőtt korukban is nagy eséllyel inkább ribinek lesznek jók, mint tartós párkapcsolatra. Szerencsére vannak még kivételek.
26/F
A hosszított felsővel mi a baj?
Aha és tipikusan magyar felfogás, csak az anyát illik elővenni, pedig ugye apákon is múlik a nevelés. De hát nőkre illik csak mutogatni egyszerűbb körökben.
Nem járok miniruhában, ahogy a barátaim sem.
De nem játszom babával sem, 10 éves koromban felhagytam ezzel.
Ja, és tanulj meg írni.
14/L
Hát ha te 13 évesen babáztál, akkor egészségedre. Én nem, és más sem, akik akkoriban a barátnőim voltak. És volt miniszoknyám is, amit a szüleim tudtával és beleegyezésével viseltem. Anyám nem ásta magát sehova, ja, és apám sem, aki szintén a szülőm, nem hinném, hogy csak anyámnak volt beleszólása abba, hogy mit viselek.
Te meg hála a jó égnek, nem küldhetsz senkit zárdába, csak azért, mert neked nem tetszik, ahogy az életét éli.
Úgy mellesleg hány éves vagy? Csak hogy itt maifiatalokozol. Mert ha még nem vagy nyugdíjas, ez elég gáz.
26/N
Azért nem kéne mindenkinek minden esetben általánosítani. Lehet, hogy vannak olyan nagyvárosok, ahol ez van, de azért a túlnyomó többség nem ilyen. Mi se vagyunk kis falu, egy átlagos város vagyunk, és az én sulimban nem voltak miniszoknyás lányok. Talán olyan volt, hogy cicanadrágban voltak, és rövid póló, ami valljuk be, elég gusz tustalan és r*bizlis, de a felnőttek is csinálták/csinálják, úgyhogy ez nem csak a 13 évesekre vonatkozik.
Most itt, a gimiben is vannak páran, akik néha (farsang, sulibuli stb) miniszoknyában vannak, de ez még elég kevés, aki általában szoknyában van, az ízlésesen öltözködik.(tehát combközépig ér, elegáns póló, stb)
Kezdek eléggé felháborodni, hogy mindenki azt mondja, hogy "a mai fiatalok 13-15 évesen már az összes egy raklap sminket tesz magára, kacsaszájjal pózol, kint van a s* gge a szoknyából és az összes fiúra rámászik". Pedig ez nagyon nem így van ám, emberek!! Nem kéne ennyire általánosítani, elég sok kivétel van, szerintem ez még simán megüti a 80-90 százalékot, akik normálisan, nem tinip* csásan viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!