Nem ertem miert van ez? A mai 13 eves lanyok mar mini ruhaban feszitenek vagy inkabb hosszitott felsoben amibol kint van minden! En 13 evesen babaval jatszottam eszem agaban sem volt mutogatni magam!
Figyelt kérdés
Nem ertem nem szegyenlik magukat es hol az anya? En elasnam magam ha ilyen anya lennek! En az ilyet mindet zardaba kuldenem tanuljanak eggy kis Ăśnbecsulest!
Velemeny????
2014. febr. 24. 14:15
11/11 Executioner válasza:
Miért mire számítottál?!?! Az idő egyre gyorsabban halad, 11 évesen is járnak, 9 évesen már egyre szűkebb és kissebb dolgokat hordanak a lányok és SENKI nem babázik. A kishugom még csak 10 de soha nem babázott, mert hülyeségnek tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!