Cégen belülről megpályáznátok egy olyan pozíciót amihez magasabb végzettség kell mint amilyen van?
Figyelt kérdés
Bsc. a minimum, de maga a munka nem igényli, aki jelenleg ott van teljesen más végzettségű és semmi köze a munkához annak amit tanult. Minden más követelmény meglenne, de félek egy belső pozícióra jelentkezni így hogy ki van kötve a végzettség már az elején.2022. dec. 15. 13:21
1/5 anonim válasza:
Nem, hiszen akkor úgysem kaphatnám meg.
2/5 anonim válasza:
Simán. Semmi vesztenivalóm nem lenne. Sőt, ha jó cég és a kvalitásaim megvannak hozzá, lehet hogy elküldenének tanulni. Mostani pozíciómban is így vagyok: Mérnöki végzettség kéne, de a cégnél eltöltött idő és a megszerzett tapasztalatok miatt feljebb tudtam kerülni.
3/5 anonim válasza:
Én simán jelentkeztem már olyan pozícióra cégen belül amiben szinte semmi tapasztalatom nem volt - felvettek, azóta is ezt csinálom és imádom. Vagy sok sok éve úgy pályáztam meg egy külföldi (de szintén belsős) pozit, hogy az egyik legalacsonyabb pozícióban dolgoztam akkoriban és előttem soha senkinek nem sikerült így kijutnia - engem felvettek és minden jól ment.
Volt elutasításban is részem, de ha nem próbálod meg, akkor csak veszíthetsz.
5/5 Senior Séf válasza:
Természetesen. Előrelépni csak úgy lehet, ha nagy kihívások elé állítjuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!