Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munka cikibb Bkk...

Melyik munka cikibb Bkk ellenőr vagy utcaseprő?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#7 Az, hogy vannak balf*szok, akik szerint az utcaseprők, ellenőrök, kukások, vagy akárki kevesebb náluk, még nem változtat a tényen, hogy a munka nem ciki. Szomorú, hogy egyeseknek diploma kell ahhoz, hogy emberszámba vegyék a másikat. Az ilyenek megérdemelnék, hogy ne vigyék el a szemetüket...
2022. dec. 11. 17:05
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Én szoftverfejlesztő vagyok, tudom jól vannak "alja munkák", amiket sokan lenéznek. Pl volt egyszer amikor egyik volt osztálytársammal munka után beültünk egy kocsmába dumálni, ő épp fűkaszálásból élt, melós ruhában jött, meg én is. Engem nem zavart a dolog, ő jegyezte meg, hogy szerinte furán festhetünk.

Ha nem lenne kukás, akkor ki vinné el a szemetet? Ha nem lenne takarító, akkor ki takarítana? ... Tehát ezekre a munkákra és munkásokra is szükség van.

Ha olyan helyzetbe kerülnék én inkább BKK ellenőr lennék, télen hideg van, nyáron meleg, az utcaseprő nem nekem való, nem szeretem sem a megfagyást, sem a megsülést.

Meg az ellenőr munkája kényelmesebb, ha akar nem baxogatja a népet, még talán lógni is tud :D

2022. dec. 11. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

#5:

Képzeld van, te valami marslakó vagy?

2022. dec. 11. 17:41
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Arról ne is beszéljünk, hogy itt már tényleg az a közfelfogás, hogy az ellenőröket meg mindig összeverik. Akik ilyeneket állítanak, azok ilyen "gettótöltelékek" lehetnek.
2022. dec. 11. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
31%
Egyik munka sem ciki. Nyilván mindenki azért tesz amit akar csinálni az életben, de van hogy az élet úgy hozza hogy valaki utcaseprő lesz vagy kaller. Átmenetileg oké, de azt nem hiszem hogy van aki 10 éve csinálná bármelyik szakmát is - legalábbis nagyon kevés ilyen lehet
2022. dec. 11. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#9 Szerinted ők hogy szedik össze? Csettintenek egyet és eltűnik?? :D
2022. dec. 11. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
#7 miért, te minden olyan szakma képviselőit lenézed, amit még nem próbáltál? Sajátosan látod a világot.
2022. dec. 11. 18:21
 18/21 anonim ***** válasza:
az ellenőr
2022. dec. 11. 19:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Az ellenőr.
2022. dec. 11. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:
18%
BKV ellenőr mert mindig a fehér embert vegzálja aki nem akarja egyből leverni.
2022. dec. 12. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!