Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munka cikibb Bkk...

Melyik munka cikibb Bkk ellenőr vagy utcaseprő?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Bkk. Elküldenek az anyádba, lehet meg is vernek. Az utcaseprőt békén hagyják legalább.
2022. dec. 11. 16:19
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Egyik sem ciki. A munka nem szégyen, ingyenélőnek lenni viszont igen.
2022. dec. 11. 16:30
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Ezek a munkák miért lennének cikik? én csak azokat tartom gáznak, akiknek lenne lehetőségük munkára, képesek is lennének dolgozni, ehelyett otthon tespednek segélyből. Szerintem egyik tisztességesen dolgozó ember sem ciki.
2022. dec. 11. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Egyik sem ciki. Miért lenne az? Te mivel foglalkozol, hogy ennyire cikinek tartod az utcaseprőt vagy a bkk ellenőrt?
2022. dec. 11. 16:40
 5/21 anonim ***** válasza:
16%
Van még utcaseprő?
2022. dec. 11. 16:49
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Egyik se. Az a gáz, amikor fiataloknak, akiknek már rég dolgozni kellene, nincs munkahelyük.
2022. dec. 11. 16:54
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Akik szerint nem ciki, vajon próbálták egyiket is? Vagyis inkább nem ciki, hanem megalázó az utcaseprés. Amit fiatalabb koromban közmunkásként végeztem. Pláne egy olyan faluban, ahol mindenki ismer mindenkit. Nem mondták, de éreztem hogy lenéznek, és alacsonyabb rendűnek gondolnak. A közmunkák közül is az utcaseprés, és a szemétszedés volt a legalja. A legmenőbb meg a szemét felpakolás trakorra, külterületekről, bár fizikailag sokkal megeröltető volt. Na meg a fűkaszálás az is menő volt.
2022. dec. 11. 16:55
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
#5 Nem. Varázslattal tűnnek el a lehullott falevelek az utakról.
2022. dec. 11. 16:56
 9/21 anonim ***** válasza:
63%
8# A közmunkásokkal szedetik össze, de ők nem utcaseprők
2022. dec. 11. 16:57
 10/21 anonim ***** válasza:
30%
Ja, hogy itt mindenki mérnök és informatikus, és soha nem próbálná ki személyesen, de másnál úgy gondolja hogy nem ciki. A bkk ellenőröknél nem a munka a ciki, hanem az, ahogy néhányan viselkednek az utasokkal.
2022. dec. 11. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!