Elvárható lett volna?
Figyelt kérdés
Eladóként dolgozok, 6.-án mindenkire rá volt eröltetve egy mikulássapka, ezt pedig én nem voltam hajlandó hordani, semmi kedvem ezen a szr helyen még nagyobb hülyét csinálni magamból. A Főnök idejött, azt mondta hogy itt az van amit ő mondd, ez munkaruha, nem szeretne több ilyet látni, de borzasztó bunkó és megalázó modon. Itt átvettem én is ezt a stílust, Mondtam ok, nekem most dolgom van, és így le is léptem. A Szerződésben pontosan benne van mi a munkaruha, és olyan nincs benne hogy a főnökasszony kedve szerint ezt bármikor kedve szerint modosíthatja. Mivel, ez benne van a szerződésben, ezt nem érzem jogosnak, ezért felnyomtam a nébih-nél a helyet, és leírtam amit tudok, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2022. dec. 10. 23:10
11/16 anonim válasza:
11: Miről beszélsz? Írja, hogy 3 hónapja dolgozik itt.
12/16 anonim válasza:
Részben megértelek, de egy kicsit szerintem messzire mentél. Az még oké, hogy nem vagy hajlandó mikulássapkát viselni, de felnyomni őket nem biztos, hogy okos dolog volt. Nem tudhatod, hogy milyen összeköttetéseik vannak, milyen messze ér el a kezük, és nem nehezíthetik-e esetleg meg az álláskeresésedet, ha találsz új helyet, akkor nem szivárogtathatnak-e rólad oda feketítő infókat, meg ilyesmi.
13/16 anonim válasza:
Gratulálok az instant kirugásodhoz, remélem tudsz máshová menni
14/16 remetdol válasza:
Ebből az is kiderült, hogy hülyének nézed azt a sok ezer embert aki ilyenkor mikulás sapkát visel.
A főnököd hibás reakciójára átmentél bunkó stílusba a saját bevallásod szerint. Eleg gyorsan ment. Te nem vagy jó ember.
15/16 anonim válasza:
Király voltál, ne hallgass itt a sok álszent köcsögre.
16/16 A kérdező kommentje:
Szóval jan 4. lesz az utolsó munkanapom, viszont a Karma rendet tett, ugyanis 150 tűzoltó oltja épp a központot xD
2022. dec. 26. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!