B kategóriás sofőr álláshoz van esélyem úgy hogy csak automata autóval vezettem? A jogsit is automata váltóval tettem le.
A jogosítványod lehetővé teszi hogy nem automata váltós autót vezess? Tudsz nem automata váltós autót vezetni egyáltalán?
Ha nem is vagy rá képes ezért vagy azért, akkor esélytelen vagy az állásra. Nem érnek rá arra hogy majd valamikor tudd vezetni az autót, mikor rengeteg olyan jelölt is van aki azonnal képes rá.
Ha viszont tudsz vezetni rendes autót és a jogosítványod is engedi, hogy megtedd, akkor nem mindegy, hogy mivel vizsgáztál vagy neked milyen kocsid van?
Életemben csak automatát vezettem.
Ezért kérdezem.
#3 az automatan megszerzett jogositvany csak automata autora ervenyes, mert a valto es a kuplung kezeleset nem is tanitjak.
@Kerdezo: felejtsd el. Ha pusztan a kenyelmed kedveert az urvezetoi szint alatti jogsira voltal csak kepes, ne akarj hivatasos sofor lenni. A 3.5t es az alatti furgonok, a 'puttonyos' aruszallitok mind kezivaltosak, taxizni meg ugyse taxizhatsz PAV2 nelkul hiaba van mar eleg sok hibrid (es automata) taxi.
Bardi , Unix stb ilyenekre gondoltam.
Azok személy nem 3,5 tonnás gépjárművek, van személy autó is bardi nak. Abból esetleg van automata?
Melyik reszet nem erted annak, hogy nem eleg ez a jogositvany kiszallitos munkahoz? Meg kell tanulni kezivaltos autoval vezetni, megszerezni hozza a jogositvanyt, aztan mehetsz a vagyott futarmelora.
Az automata autok altalaban joval dragabbak, hagyomanyos automata eseten tobbet is fogyasztanak, igy a koltsegminimalizalasra torekvo futarcegek nem vesznek ilyet es amugy a gyartok sem gyartanak mert a kutyanak se kellene. Eddig tiszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!