Palyakezdők, menyire vagytok kapósak?
Aki sokat lóg itt, annak aztán valóban teljes az élete. Ezt nevezem! Én egészen gimi végéig azt sem tudtam, hogy létezik gyakori, és amikor elfoglalt voltam, de szusszanni szerettem volna, pihentem, tehát akkor sem jutott eszembe itt dekkolni. Kifelejtetted, hogy gazdag voltál már a kezdetekben is, ha eleve külföldi egyetemeket végeztél. Én egyet nem bírnék megfizetni. Aki gazdag, annak vannak kapcsolatai, naná, hogy munkája is van pikk-pakk.
Megint nem látod az arányokat.
Na és miről kellett beszélned az interjúban? Lehet, hogy még én is jobban csinálnám.
#21-22
Én több mint 10 éve járok fel, mivel egyébként is szeretek tanítani, itt is ezt az oktatási fétisemet élem ki.
Nem voltam gazdag, csak félreértelmezted amit írtam. Az hogy online, ingyenes egyetemi kurzusokat csináltam (EdX, coursera) a klasszikus, ingyenes magyar egyetemi képzésem mellett, kizárólag időbe került. Ma már fizetősek, de kb. egy vacsora ára. Ezen felül számos EUs csereprogramon voltam diákként, kb 15 országban, szintén ingyen. Mellette (ezt is írtam) dolgoztam hogy legyen saját pénzem, pl. egy nyarat végigtoltam Londonban. Ennek a gyümölcse, hogy most azt csinálok, amit akarok, és annyit kérek érte, amennyit nem szégyellek. Te leginkább csak kifogásokat keresel, és ezért semmit sem találsz. Felőlem aztán nyugodtan menetelj tovább ezen a sikertelen úton, és fikázd azokat, akiktől tanulhatnál. Nyilván ezzel is elérsz... valamit.
Sosem volt a boldogságom mércéje az, hogy irigy, salty lúzerek fel vagy lepontozzák-e a válaszaimat gyakorikerdeseken. Szóval csak nyugodtan, ha ebből élvezetet nyersz, nyomd keményebben.
Szerintem te be vagy rúgva!
Viszlát!😊😇🥰
Ez aztán magvas riposzt. :D
Sok sikert! Szukseged lesz rá.
Te maximum csak a szex miatt írkálsz itt. Volt, hogy feltettem ott kérdést és te nem egyszer rám írtál.
Unatkozó fsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!