Felvennétek a telefont a volt gyűlölt főnökötöknek 1 évvel a munkahelyi távozás után?
Én ha hívnak, felveszem. Mi értelme elzárkózni az információ elől? Ha nem tetszik amit mond, max leteszem.
Miért fosszam meg magamat az információtól?
Többen írtátok, hogy hátha fontos.
Most komolyan, alkalmazott volt a kérdező, mi lehet olyan fontos? Kilépéskor elszámoltak, számon pedig nem kérhet dolgokért egy év után.
13, én nem úgy vagyok vele, hogy "hátha fontos" hanem érdekel mit akar mondani. Függetlenül attól, hogy fontos-e.
Távozáskor a cég is és én is elismerem, hogy nincs fennmaradó tartozásunk egymás felé, így semmilyen követelése nem lehet, ez tény.
De mi a francnak találgassak, hogy vajon miért hív, ha egyszer hív és egy gombnyomásba és fél percbe telik, hogy kiderítsem?:D Csak amíg ezt a választ írom, ennyi idő elég rá:D Az meg kinek fáj?
15-ös, értelek amúgy.
Csak én úgy lennék (magamat ismerve), hogy csak felidegesíteném magamat (bármi van).
17, miután távozáskor (rendszerint) mindkét fél aláírja, hogy a másik nem tartozik neki semmivel, ezért ez elég valószínűtlen.
16, értelek. Végülis jó, ha ismered magad ennyire. De az nem idegesítene, hogy hív és nem tudod miért?:D
Mondjuk én elképzelni sem tudom, hogy felidegesítsem magam ilyesmin:D Sosem értettem azokat, akik mindenen idegeskednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!