Irodai dolgozók, ti is beiktattok kakiszünetet a nap folyamán, vagy nem trükköztök a munkaidővel?
Lehet nagyon gáz, de én nő létemre amikor nem home office-ban vagyok, megteszem.
Néha kellemetlennek érzem, de hát ha muszáj. Eleinte szégyelltem, mert nálunk nincs külön férfi, női mosdó, mivel kevesen vagyunk. HR-es vagyok egyébként. (24/n)
Én nem is tudnám munkahelyi környezetben elvégezni a nagy dolgom.
Csak otthon ahol csend van és tudom, hogy senki nem nyit rám.
10-es:
Reggel munka előtt járok terembe edzeni, és olyankor még nem indul be a bioritmusom.
12-es
Szerencsére jól zárható az ajtó, olyan 10 percnél többet csak ritkán ülök bent. Annyi idő alatt letudom a törléssel együtt. Olyan már volt hogy rámkopogtak, és ki kellett szólnom hogy foglalt, de az is ritka nagyon.
Ha mennem kell akkor megyek, leszarom hogy ki mit gondol.
A munkam igy is rugalmas
Nekem colitis ulcerosam van, lángolós fázisban napi 30-50x kimegyek hasmenés miatt, és nem érdekel, hogy ki mit gondol, nem fogom visszatartani a hasmenést, sem a székletet, mert hosszútávon komoly problémákat fog okozni az, ha visszatartod.
29N
Komolyan vannak olyan debilek, akik nem képesen az otthonukon kívül máshol szarni?!?
LoL :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!