Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis mit mondjak mit csinálok...

Mégis mit mondjak mit csinálok a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem el dolgozni egy új pozícióban, és még nem igazán álltak össze a fejemben a dolgok (4-5 hónap kell, hogy betanuljak azt mondták, szellemi pozíció).

Viszont csütörtökön jön valamilyen külföldi fejes, és a csoportvezető kérte, hogy pár szóban beszéljen mindenki arról, hogy mit csinál.

Én mégis miről beszéljek? Max egy mondatot tudnék mondani egyenlőre :D

2022. nov. 27. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor első körben írd le nekünk, hogy mit csinálsz a munkahelyeden. Abból már ki is tudunk indulni.
2022. nov. 27. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatod, hogy te még csak most kezdtél és egyelőre betanulsz. Meg akkor mondd el még azt az egy mondatot hozzá, amit tudnál, hogy már ezt és ezt te csinálod vagy épp hol tartasz. Ennyi szerintem bőven elég, majd az beszél többet, aki tud is miről.
2022. nov. 27. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Megmondod a pozid nevét, és hozzáteszed, hogy két hete kezdted, még te is csak tanulod. Ebből rakja össze magának.
2022. nov. 28. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Így: [link]
2022. nov. 28. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!