Ezért kirúghatnak? Még próbaidőn vagyok , ez a 2. hónapom eddig jól ment minden DE ma lehet elcsesztem az egészet , részben az én hibámból.
Figyelt kérdés
Keresett a főnököm munkahelyemen , nem látott, én sem őt, ezért felhívott hol vagyok. Ezel nem is lenne gond , de megszólalt a dance monkey-s csengőhang amit nem nyomtam ki elég hamar, és hirtelen ott termett tőlem 3 méterre a főnök. Elég csúnyán nézett rám és ingerült volt, (az egyik project miatt keresett), és csak heegtem habogtam de elmondtam amit tudni akart.2022. nov. 25. 20:41
11/20 anonim válasza:
És a főnököd honnan tudhatná, hogy ez a szám csak az ő hívására van beállítva és nem általános csengőhangnak?
12/20 A kérdező kommentje:
nem tudhatja épp ezaz
2022. nov. 25. 23:16
13/20 anonim válasza:
Akkor meg? Legyèl szemfüles, èsmind azt higy mindenkièez
14/20 anonim válasza:
Fu bakker ilyenen problémázni... Nem köti össze, annyira szétjátszotta a rádió...
15/20 anonim válasza:
Ilyen piti dolgon görcsölni... Remélem, ez csak egy trollkérdés.
16/20 A kérdező kommentje:
vicces hogy annyira bele vagy bzulva az oldalba hogy 4: 42-kor kiírod mindenre hogy trollkérdés... get a life
2022. nov. 26. 09:16
17/20 anonim válasza:
Munkaidőmbe belefért. :D
Egyébként meg tényleg a te érdekedben reméltem, mert különben azt jelentené, hogy mentálisan beteg vagy.
Persze igaz, kevesebbért is akasztottak már embert.
18/20 A kérdező kommentje:
nézd már meg magyarok mentális állapotát ha ez beteg szerinted.. és ien kevesbbért is rúgtak ár ki embert .
2022. nov. 26. 18:47
19/20 A kérdező kommentje:
már*
2022. nov. 26. 18:48
20/20 anonim válasza:
Az a szr zene annyira rikácsolós szerinted bárkiben is tudatosul hogy miről szól nekem a szilárd a beszélő disznósajt ment a céges autóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!