Az rendben van, ha egy alkalamzott munkaidejét ezen az oldalon tölti, kérdéseket kiírogatva?
2022. nov. 24. 11:23
11/18 anonim válasza:
A rendszergazda látta a logokból te tetted ki a kérdést a céges gépről. Lebuktak, te is ezt csinálod. Annyira nincs rendben, hogy azonnali hatállyal ki vagy rúgva.
A főnököd
12/18 anonim válasza:
Én is munkaidőben vagyok itt. És? Amíg a feladataim el vannak végezve, addig senkit sem érdekel.
13/18 Metionin válasza:
Én is úgy vagyok, mint az 5-ös. Megcsinálok valamit és 10-20 perc mire visszaigazolják és leokézhatom, addig nem tudok semmi értelmesbe kezdeni, így itt válaszolgatok. A kollégáim is fészbukoznak, videókat néznek vagy recepteket keresnek ezekben az üres percekben.
14/18 anonim válasza:
Nálunk a kutyát nem érdekli ki mit csinál, csak az számít hogy határidőre adja le a kész feladatot az elvárt minőségben. Amíg ez megvan, addig mindenki úgy netezget ahogy jólesik.
15/18 anonim válasza:
"A rendszergazda látta a logokból te tetted ki a kérdést a céges gépről."
kivéve ha vpn vagy anon proxy mögött vagyok mert akkor aztán nézheti a maszkolt ip-ket meg a titkosított jelfolyamot...
16/18 anonim válasza:
Vagy telefonról. Én is a magán mobilnetes telóról nyomom, nincs kedvem a munkahelyi gépemet elárasztani gyk-val. :D
17/18 anonim válasza:
vagy telóról. vagy a szomdszéd feltört wifijéről stb
18/18 anonim válasza:
Szerintem Balunak nincsen munkája csak megint gyógyszerre ivott és hallucinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!