Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradnátok egy cégnél ha az...

Maradnátok egy cégnél ha az NNI razziázott volna pénzügyi csalások miatt? Nyilván nekem semmi közöm ehhez, de jó dolog ilyen maffiafészekben maradni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dolgoztam csaló cégnél, állásinterjún nem derült ki, csak mikor már ott dolgoztam, kellett a jövedelem, nem volt más bevételi forrásom, amiből meg tudtam volna élni, de kerestem állást, jártam interjúzni, és amint volt jobb ajánlat, felmondtam.
2022. nov. 24. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
#10: minden nap tolja a hülyeséget, és ha elolvasol két tucatot belőle, már automatikusan felismered a kérdéslistában is, hogy megint ő gyártja a képtelen történeteket. Hetente többször tiltják, 3-4 napig bírja általában egy fiókkal, majd utána folytatja a következő beregisztrálttal. Már most visszanézheted, hogy az iskolás és ez a kérdése alatt is tiltott felhasználót ír.
2022. nov. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!