1000ft órabérért vállalnád a 24/48as munkarendet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 16:19
11/17 A kérdező kommentje:
9es azért ez irreális összeg szerintem
2022. nov. 23. 19:29
12/17 anonim válasza:
Semmilyen munkát nem vállalok 1000 ftos órabérért, már ne is haragudjon meg senki. Életem első állásánál, diákmunkás irodai asszisztensként 1120 forintot kerestem nettóban 5 éve. Azóta van tapasztalatom és szaktudásom. Ne szórakozzunk már.
14/17 anonim válasza:
Csak akkor vállalnám, ha jobb munkát nem találnék.
15/17 anonim válasza:
11!
Nem irreális összeg. Feltételezem nagyon jól végzed a munkádat, ami simán megér ennyi órabért. És pluszban ott az egészséged is, azt is meg kell fizetniük. Menekülj ha nem fizetik ki ezt a pénzt, mert csak te jársz rosszul.
9 vagyok
16/17 anonim válasza:
8 azert irrealis 😅 De kevesebbert nem meloznek mar mint a mostani meg akkor se ha konkretan semmi dolgom (bar az sztem roszabb mint a porges) Ugyh 2500-3000 a legalja
17/17 A kérdező kommentje:
9es a főnök elmondása szerint jól végzem. Bár ugyanennyit kap aki sz.rik bele az egészbe:(
2022. nov. 24. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!