Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiírjam az ajtóra a megszólítá...

Kiírjam az ajtóra a megszólításom ha nem tudom hanyadjára se tudják a nevem es rühellem ha becéznek?

Figyelt kérdés

Pedig világosan mindenkinek egyesével be lettem mutatva és elmondva a megszólítás.

Nem érdekel h nekik derogál azon hívni és másikon felel meg.

Sért már.

2022. nov. 23. 09:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

de egyik a gazdasági vezető akit le kéne sanyikázni

A masik az igazgato.

Eddig kultúráltan javitgatom őket

Ujabban már sértett hangnemben

A legujabb verzo elott vagyok

2022. nov. 23. 13:12
 22/30 anonim ***** válasza:
48%
Erről az utóbbi válaszról azt gondolom, hogy ezt már most, utólag találtad ki,... Nem is érdekel tovább a provokációd! Pá!
2022. nov. 23. 13:19
 23/30 A kérdező kommentje:
Mert szerinted a cégnél ilyenek nincsenek csak titkarnők? Vagy mit hiszel?
2022. nov. 23. 13:21
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk azt hiszem el nehezen, hogy megmondod egy igazgatónak/gazdasági vezetőnek/mindenki másnak, hogy figyelj, nem szeretem, ha Jucinak hívnak, megértem, hogy neked így könnyebb kiejteni, de kérlek Juditnak szólíts, és senki nem tartja be.

Ha mégis így van, akkor ott már direkt megy a szívatás, és tettél érte.

2022. nov. 23. 13:41
 25/30 A kérdező kommentje:

Itt közvetlen viszony van mindenkivel.

Raadásul a gazd vezetovel vagyok egy irodában!

Mindenki tegez is mindenkit. Mar interjun is kérték ezt.

Kimondottan ügyelnek arra hogy egymast segitő, "baráti", illedelmes összetarto csapatmunka legyen.

Nincs egymas mogotti kibeszélés, kotelezo mindent szemtol szemben megbeszélni, nagyon jó az "etikett kodexük"igazábol minden tetszene.

Egymásnak ia kedveskednek otthonrol termesztett dolgokkal, vagy ki mit tud behozni.

Az igazgato asszony nagyon felugyeli azt hogy ertelmes kulturalt baráti segito kapcsolat legyen.

Es ehhez van is itt intelligencia azt látom.

Nincsenek kikozosítések fúrások sem.

Csak a nevem az ma is fájt hogy ahogy megszolit a gazd vez.

Jelenleg 3 féle megszolitásom repked a cégnél.

Irritál egyszeruen.

2022. nov. 23. 13:46
 26/30 A kérdező kommentje:

Az igazgato azt mondta neki nem esik a szájára a teljes keresztnevem. Ő pl becézteti magát.

Szerintem derogal(hat) neki a hivatalos megszolításom.

Mert lehet hülyén néz ki egy Erzsébet beisztott meg egy Jucika igazgató?

De a komplexusai miatt en nem akarok "Esztike" lenni.

Vagy ilyenek

2022. nov. 23. 13:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Te is becezd oket vagy csak nezd levegonek
2022. nov. 23. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha a többek neve ki van írva az ajtóra, és csak te ülsz abban a szobában, akkor írd ki. Én is elfelejtem a neveket, ezen ne sértődjél meg, azon meg pláne nem, hogy nem tudják, milyen becenéven kell szólítani. Eleve úgy írd ki a neved, ahogy szeretnéd, hogy szólítsanak, ha csak nem valami gyerekes becenév.
2022. nov. 24. 10:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hogyan szólítsanak, nem kell kiírni, és csak annak mondd, hogy hogyan szólítson, aki majd közelebb fog állni hozzád. A többiektől tűrd el, bármit mond. A rendes nevedet kiírhatod az ajtóra.
2022. nov. 24. 17:01
 30/30 Kólauborkával ***** válasza:
Na? Lesanyikáztad a gazdasági vezetőt és a főnököt? Csak már érdekel mi lett a vége :D
2023. jan. 31. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!