Milyen munkahelyek vannak, amihez tartozik bölcsödei ellátás?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne hogy találjak munkát, de a bölcsödékben mindenhol várólista van, a gyes meg semmire se elég. Hallottam hogy vannak ilyen helyek, csak nem tudom melyek azok.
Tudnátok ajánlani párat?
2022. nov. 22. 18:11
1/5 anonim válasza:
Mondjuk kezdésnek elmondhatnád, hogy merre laksz, mihez értesz......
2/5 A kérdező kommentje:
Pest megye keleti részén, Sülysáp közelében, és már kb mindegy milyen munka. Felsőfokú végzettségem is van, de angolul már éppcsak megértetem magam
2022. nov. 22. 18:44
4/5 anonim válasza:
Én azt sem tudtam , hogy van még ilyen munkahely, én is Sülysáp közeli vagyok, de nem ismerek erre ilyet .
5/5 A kérdező kommentje:
Én Pesten hallottam egy ilyenről, jelentkeztem is egy pozíciora, de nem reagáltak.
Gondoltam ha valaki tudna még ilyen vállalatot, vagy bármit.
2022. nov. 22. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!