Hány órakor kelsz reggel munkába/suliba menet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 03:22
21/33 anonim válasza:
4 és 5 óra között szoktam felkelni.
22/33 anonim válasza:
7.55kor kelek és 8.00 kor belépek a HO keretprogiba a laptopommal de csak alibiből mert elvárják a 8as kedzést.
De 9ig nettó semmit se csinálok kávé reggeli ...
23/33 Metionin válasza:
Otthonról dolgozom, fél 8-kor kelek és 8-kor kezdek. Sulis koromban 5-kor keltem, brrr :D
24/33 anonim válasza:
bankban vagyok, 5 percre tőlem, de back office-os, mindegy mikor érek be.
8-8.30kor kelek, 10re tán be is érek, 15kor, 14kor haza, a többi HO amikor akarom.
26/33 anonim válasza:
Egyetemen, mostani félévben vannak napok, amikor 5:25-kor kelek, viszont szerencsére gyakoribb a 6, illetve 7 órai kelés.
Előző félévben minden egyes reggel 5:20-kor keltem, ha nem előbb, na az, kegyetlen volt :D (tudom, hogy van rosszabb, engem mégis megviselt az is)
27/33 anonim válasza:
7-kor kelek mivel 9-re járok és kb. 40 perc az odaút a munkahelyre. Gimis koromban 6-kor keltem mivel a 0. Óra fél nyolckor kezdődött és szinte minden nap volt. Azt nagyon rosszul viseltem, inkább vagyok benn délután tovább.
28/33 anonim válasza:
Nem fix a beosztásom, szóval van, hogy hajnal kettőkor, van, hogy délben, meg van, hogy inkább már le se fekszek.
29/33 anonim válasza:
sulim csak kedden és csütörtökön van 3 vagy 4 től aztán a hetem többi részén azt csinálok amihez kedvem van így, csak ezen a 2 napon kelek fixen legkésőbb 14:00 kor.
30/33 anonim válasza:
Iskola 7:20 8ra kell menni, kollégista vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!