Munkatársak között a fizetés tabu?
2 hónapja dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, és srác aki engem tanított már 4 éve ittvan. Múlthéten szóba került közöttunk a fizetés, és elmondtam, hogy mennyit keresek. Erre felhárodott (a főnökre), hogy én ujjoncként ugyanannyit kapok mint ő,és azonnal felhívta a főnököt, hogy ő felmond. Az próbálta marasztalni, hirtelen 100ezres emelést is ajánlott neki, de nem fogadta el és jövőhónapban el fog menni.
Most a főnök megharagudott rám, mert szerinte mindenki magánügye a fizetés és nem kellett volna megmondjam, hogy mennyit keresek.
Nem kéne annak legyen, az senkinek nem jó csak a főnöknek.
Ha nem lenne mit takargatnia, mint a példából is kiderül, nem háborogna
"Alapvető illem (és intelligencia) kérdése, hogy az ember ilyet nem kérdez és nem mond el."
Legfeljebb az alacsony intelligencia kérdése lehet, ha munkavállalóként ebbe beleállsz, mert a munkavállaló érdeke az, hogy tisztában legyenek egymás bérével.
Szerintem meg megerdemli, hogy rendes fizut kapjon.
Ki lett hasznalva rendesen.
A fonokot hibaztasd, ne magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!