Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jártál már úgy hogy téged...

Jártál már úgy hogy téged hagytak hogy elmenj a cégtől azzal szemben akire a panasz volt?

Figyelt kérdés

A főnök elmondása szerint jól végzem a dolgom de én felmondtam egyes kollégák munkamorálja miatt.

Arra akivel gondom van már többször lett szólva a munkája miatt. Vele mégse csinál semmit, engem meg hagy h ő miatta eljöjjek. ( elveszít egy jó munkaerot a rosszal szemben)

Nyilván ha menni akarok, megyek, meg aki menni akar azt hagyni kell stb..de ez most lényegtelen.

2022. nov. 18. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De hiába akar maradni ha a munkája nem megfelelő és ezt a főnök is tudja
2022. nov. 18. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

De szted jobb a lelépő jobb munkaerő?

Multkor is irtam h inkabb áthelyezést kerj vagy rakasd magad fentebb.

Azt lássa h megoldani akarod.

De nem. Te beintesz.

2022. nov. 18. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

Ha a főnöknek lenne esze, inkább a szarkeverőt dobná ki, akinek egyetlen "haszna", hogy mindenkit elmar.

De valamiért mindig a leghülyébbet tartják meg, sőt rakjak magas polcra. Magukba nézhetnének már, hogy a szar meglàtàsaik miatt döglődnek a cégek és szar a munkamoràl.

2022. nov. 18. 21:03
 14/15 A kérdező kommentje:
12es persze hogy beintek miután nem akar atrakni máshova hiába kértem. Azt mondta én itt vagyok jó és fontos.
2022. nov. 18. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem jártam még így, de neked sem szabad rágódnod ezen. A főnöködet minősíti, hogy ennyire töketlen, és nem állt ki azon alkalmazottja mellett, akinek igaza volt. Találni fogsz ennél jobbat.
2022. nov. 19. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!