Milyen jogi lépések tehetek a társasházzal szemben?
Másfél hónapja rossz a fűtés a társasházban. Nálunk időszakosan van, de van néhány lakás, ahol egyáltalán nincs. Ígéretek persze vannak a közösképviselőtől és ugyan szerelőt is láttam, de fűtés még mindig nincs. Nekem már elvan teljesen durranva az agyam, olyan ideges vagyok.
Hogy a lehet őket kicsit megszorongatni?
Mit lehet tenni, ha nem lesz fűtés?
Az "őket" picit értelmetlen...
A társasházban TE is "társ" vagy.
Levélben értesíted a többi lakót(ha van faliújság akkor azon is lehet),hogy mi a probléma.Levélben kéred a képviselőt hogy hívjon össze egy rendkívüli lakogyűlést. Ha ezt nem teszi 15 napon belül,akkor/közben megkeresed a számvizsgáló bizottságot is és kéred a támogatásukat,illetve ugyanígy értesíted a a lakókat (lift,főbejárati ajtón...) hogy lakógyűlést kívánsz összehívni ez ügyben.
EZ a hivatalos sor.
Általában nincsen rá szükség,a levél után a képviselő kénytelen intézkedni.
Ja...!
És NE felejtsd el azt ,hogy a közös képviselő a TI alkalmazottatok!
Neked/tek tartozik "szolgálattal"!
Ezt vállalta!
Sajnos ez nem ilyen egyszerű... Itt meg ilyen nem volt, hogy lakógyűlés és két éve lakunk itt. Ezt az ingatlant egy Izraeli férfi építette, a közösképviselőt ő választotta ki, nem mi.
Az előző azért lett elküldve mert elég szép összeget sikkasztott...szerintem ezzel leírtam kellőképpen a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!