Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet és kinél panaszt...

Hogyan lehet és kinél panaszt tenni az autósiskolaval szemben?

Figyelt kérdés
Kb egy hónappal ez előtt bementem az autósiskolaba és megkérdeztem mikor jár le a KRESZ vizsgam?! Erre kérdezte mikor vizsgáztam? Mondtam 08.25.-én. A válasz jó akkor szeptemberbe jár le van meg rá egy hónap.. öröm és boldogság mondtam.. (mivel németben dolgozom több mint egy éve) most legutóbb be mentem és megint megkérdeztem(mivel mindenféle azt olvastam 2 év a KRESZ nincs +1 hónap) erre már azt a választ kaptam ott van felül a kartonomon! Mondtam azon 08.25. van azt mondta akkor,akkor!!!! Szép!!!!! A szabadságot persze már úgy kertem... + az oktatom óradijja 4500ft volt erre 5000/ órát fizettet..

2018. aug. 10. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nemzeti Közlekedési Hatóság

Képzési és Vizsgáztatási Főosztály

Szaktanfolyami Osztály ügyfélszolgálata

Cím: 1082 Budapest, Vajdahunyad u. 45.

Telefon: 1/814-1818

E-mail: kepzesivizsgaztatasifoo.smf@nkh.gov.hu

Pest Megyei Kormányhivatal

Közlekedési Felügyelősége

Vizsgáztatási és Utánképzési Osztály

Cím: 1141 Budapest, Komócsy utca 17-19.

Telefon: 1/4602214

E-mail: kepzes-pest@nkh.gov.hu

2018. aug. 10. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. aug. 10. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értem, hogy miért is akarsz panaszt tenni. A kresz 2 évig érvé.nyes attól a naptól kezdve, hogy elkezdted. Ha 2016.08.25-én kezdted akkor 2018.08.25- ig érvényes. Nem tudom, ez miért nem volt neked egyértelmű, miért kellett erre külön rákérdezni.
2018. aug. 10. 23:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban azért,mert mivel nem elek otthon és a szabadságom előre kell tervezni tudnom kell pontosan mikor is.. másodsorban pedig azért,mert azert ülnek ott bent az irodába,hogy ha kérdez a tanuló akkor válaszoljon...
2018. aug. 11. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor sem értelek. Jó magam is külföldön élek, de otthon tettem le a jogosítványt. Feketén-fehéren le volt írva mindenhol, hogy a 2 év kresz mettől meddig érvényes. Ez nem olyan amit nem tudtál.
2018. aug. 11. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
A semmiről nem szoktam vitázni. Ez ugyan olyan,mintha azt kérdezned mikor két ember ott áll az oltár előtt és megkérdezi,hogy akarod e őt?! Akkor is megkérdezed minek kérdezed???! Megteszem a panaszra. A hatóság eldönti jogos e vagy sem.. a nyugta itt van miért írt rá és miért kert el többet? Arra jó vagyok,hogy fizessek?! Csak fogjam be a pofám és ne kérdezzek...
2018. aug. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!