Tényleg ennyire lassan őrölnek a malmok minden multinál, vagy csak nincs sikerem és olyan bunkók hogy ezt még csak nem is közlik?
Az elmúlt másfél hónapban öt állásinterjúm volt. Mindegyik IT management területen. Egyik helyről sem kaptam még visszajelzést.
Kezdek szörnyen demotivált és megalázott lenni. Ennél még egy nemet is jobban viselnék.
Miért nem képesek visszajelezni a HResek, pedig megígérik minden interjú végén hogy mindenképp jelentkeznek, bármilyen döntés születik?
Szerintem ez viszonylag általános, mikor az embernek <2 év tapasztalata van az adott területen.
Én májustól augusztus elejég jelentkeztem és interjúztam folyamatosan, tönkretették az egész nyaram, sehova sem tudtam menni és nem is éreztem jól magam a bizonytalanságban.
Augusztus 10-én kaptam először ajánlatot egyetlen helyről, előtte volt 3 majdnem-ajánlat (végigtoltuk az összes interjúkört, hiába, a pofámba vigyorogtak, mint akik rettenetesen elégedettek, aztán kiderült, hogy volt, akivel nálam jobban).
Data science/data engineering területén vagyok, egy megszerzett szakirányú diplomával és folyamatban lévő szakirányú tanulmányokkal, másfél év elemzői tapasztalattal plusz amit egyetemi kutatásokhoz asszisztálva magamra szedtem. Komolyabb feladatokkal foglalkoztam egyetemi demonstrátorként, mint amiket vártak tőlem interjún. Nekem is mondták előtte random emberek, hogy majd 2 hét alatt elhelyezkedek és 800 nettót keresek, visszagondolva nagyon cuki volt ez a sok naiv megjegyzés. A valóság meg az, hogy 340 nettót kapok és 3 hónapig kerestem állást, hogy egyáltalán ennyit kapjak.
Nem tudom, mi van. Lehet hogy csak nő vagyok és félnek, hogy leszülök (pedig nincs tervben). Fogalmam sincs. Remélem ezután az állás után már nem lesz ennyire borzalmas újra keresni.
Kitartást!
Mi a fenének tartják ezeket a semmire kellő hr - eket??
Riszàlgatni ráérnek, másra nem. A cégek tetemes pénzt spórolhatnànak, ha kidobnàk ezeket az utcàra.
Még annál is lassabban.
Nekem egyszer 3 év múlva jeleztek vissza.
Első reakcióm az volt, hogy nincs az pénz, hogy hozzájuk menjek.
Aztán kiderült van az a mennyiségű pénz és most náluk dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!