Ebből lehet bajom?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok gyápon a gyerekekkel a héten. A főnököm eleve nem repesett az örömtől. Erre most felhív az egyik kollégám, hogy a főnök ki van akadva és fel fog jelenteni táppénzcsalásérrt de még ki is rúg, mert nem is betegek a gyerekek. Nem is értettem, tényleg betegek, itthon fekszenek. Mire kiderítettem, hogy szerinte én az állatkertben csatangolok. Mindezt arra alapozta, hogy valóban az időzítés nem a legjobb, de most töltöttem fel a legutóbbi hosszú hétvége képeit. A képeket nem én készítettem, de az eredeti képek már nincsenek meg. Így vissza lehet nyomozni hogy mikor készültek? Egyáltalán ilyet elfogad bármilyen bíróság vagy vizsgáló szerv indoknak? P2022. nov. 16. 11:18
1/3 anonim válasza:
Jelentsen. Majd kiröhögik. Neki kell bizonyítani azt hogy most voltál állatkertben, nem pedig neked hogy két héttel ezelőtt.
2/3 anonim válasza:
Gyerekkel gondolom voltál orvosnál, nem? Mert akkor a rendszerben benne van, hogy a gyerek beteg, szóval ez egy pont neked.
Ha esetleg az állatkerti jegy megvan még, tartsd meg, azon is van dátum, az is jó bizonyíték. De ha a képek készítőjét megkéred, hogy tartsa meg az eredeti képeket, az is jó, azon is van dátumozás.
De egyébként nem valószínű,hogy tartanod kell bármitől, jogilag fedhetetlen vagy, főleg ha a fentiek megvannak.
Viszont ettől még kirúghat. Azért írd meg neki, hogy nem mostaniak a képek.
3/3 anonim válasza:
Fotózd le a beteg gyerekeidet és töltsd fel a netre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!