(Multi) Mi tévő legyek? Váltsak, vagy várjak az előléptetésre?
Pályakezdő vagyok, összesen 2 év tapasztalatom van, ebből 1.5 a jelenlegi helyemről.
Keveslem a fizetésem. Nem az infláció miatt, hanem egyszerűen látom magam körül, hogy az elmúlt 1.5 évben megszaladtak a sávok, ráadásul én is lassan már medior kéne hogy legyek, most meg a jelenlegi junior bérsávok alja alatt kapok.
Pár hete már konkrétan egy medior asztalát viszem medorhoz tartozó feladatokkal. Emiatt az elmúlt 2-3 hónapban kétszer finoman rákérdeztem a Managernél az előléptetésre, azzal, hogy szívesesen fejlődnék szakmailag, de mindig az a válasz, hogy "kell még egy pici", hogy előléptessenek.
Ezt egyébként elfogadom, van néha hiba a munkámban, ezt belátom, de volt olyan hr-es salalry Guide (nem a hays) ami láttán majdnem elsírtam magam. Ez egy befektetési bank az ahhoz szükséges lexikális ismerettel....
Ha sikerülne váltanom még a télen 25-30%-ért többért, mit tegyek, váltsak, vagy várjak, hogy előléptetnek?
Keresettek szerencsére a skilljeim, gyakran keresnek linkedinen vagy profession-ön.
Szeretem a helyem, és a céget is, de konkrétan nincs motivációm dolgozni, megalázónak érzem a pénzt, amit kapok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!