Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkó vagyok meg lassan 1...

Bunkó vagyok meg lassan 1 évvel a felmondás után a még mindig jövő céges partneri megkereséseket azonnal törlöm?

Figyelt kérdés

1 éve lassan hogy felmondtam. Felmomdás után jó ideig hetekig még napi szinten 20-30 megkeresést kaptam céges partnerektől ügyfelektől akár érdeklődőktől hogy ez meg az van. ők nem is tudták hogy felmondtam. ezeket jó birka módjára megválaszoltam. hogy már ott se vagyok de keressék az XY-t.

egy darabig ez ment. Aztán meguntam. Még azóta is jönnek bár csökkenő számban de jönnek mailek.

ezeket azonnal törlöm. nem továbbítom és nem válaszolom meg.

ezzel a VOLT céges adott esetben ügyfelet és pénzt veszít (ügyfél nem kap választ megy máshova...)

Bunkó lennék? Vagy ez van és csá?

2022. nov. 14. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én ezért nem használok privát emailt, telefont munkaügyben
2022. nov. 14. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:

"én ezért nem használok privát emailt, telefont munkaügyben"

Én se használnék DE a cég nagy ésszel szórta még anno a privát címemet a partnereknek mert céges nem is volt (volt, de hol működött hol nem) így mindenkinek a saját gmail-es ment ki.

És most nem törlöm a gmail fiókmat emiatt.... hadd jöjjenek a levelek. egy katt és kuka.

2022. nov. 14. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Profitálni nem tudsz belőlük? :) mondjuk saját céget csinálni azonos profillal és lenyúlni az ügyfeleiket? Ha már ilyen szarjankók voltak, h a privát címedet nyomták az ügyfeleknek :)
2022. nov. 14. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:

":) mondjuk saját céget csinálni azonos profillal és lenyúlni az ügyfeleiket? "

nem és nem is kívánok abba az iparágba visszatérni, 10 év doszt elég volt a műtrágyaiparból.

2022. nov. 14. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

De miért nem iranyitod illetékesekhez pénzért?

Vagy miért nem iranyitod másik cégekhez azokhoz is pénzért.

En se értem miért nem csinalsz ebbol profitot

2022. nov. 14. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért lennél birka azzal, hogy segítesz olyanoknak, akiknek tudsz segíteni és ez neked még csak nem is nagy teher? Engem is sok mindennel megkeresnek, amivel nem lennék kénytelen foglalkozni (például te is itt ezzel a kérdéssel). Megtehetném én is, hogy csak töröljem, akár még le is tiltsam, hogy máskor zavarni se tudjanak, akik emailben keresnek és ne foglalkozzak azokkal, amik máshol jönnek szembe. De én úgy vagyok vele, hogy amit nekem nem nagy teher megtenni, másnak viszont ennél többet segítek vele, azt miért ne tegyem meg? Nagyon sok helyen visszakaptam már, mert nekem is sokan segítettek hasonló módon. Nem mindenki és nem ugyanazok, azt sem állítom foggal-körömmel ragaszkodva a karmikus világképhez, hogy azért segítenek totál más emberek, mert én is segítek másoknak. De ha nekem nem fáj, én boldogan segítek csak azért, hogy a világ egy picivel jobb hely legyen mások számára.

Én a helyedben beállítanék egy sablon választ, amiben egyszer kell csak megírni hogy már nem ott dolgozol és kit keressenek helyetted. Ezt aztán minden alkalommal max 2 kattintás elküldeni. Ez nem sokkal több idő és erőfeszítés, mint csak törölni a levelet. Nekem ennyit megérne!

Ha neked nem ér meg ennyit, hogy a világ ennyivel jobb hely legyen mások számára, akkor meg töröld ki ezeket a leveleket és élvezd az életed. Minek terheled magad azzal a kérdéssel, hogy bunkó vagy-e emiatt? Hozd meg a döntést, hogy akarsz-e foglalkozni velük, vagy nem és kövesd ezt a döntést, aztán már ne töprengj rajta, hogy mi legyen.

Bunkó nem leszel tőle. Egyszerűen csak közömbös, mint a világ az ilyen apró másoknak segíteni akarási gesztusok nélkül. Cselekedj úgy, amilyen világban élni szeretnél. Tedd olyanná a világot, amilyennek látni szeretnéd.

Legyen szép napod, boldog életed!

2022. nov. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!