Szép napot! hónap végén telik le a pro időm. mikor szoktak szólni hogy nem feleltem meg? hónap végén szólhatnak? mik a tapasztalatok?
Ha nem felelsz meg, akkor lehet, meg sem várják a próbaidő végét, de láttam már olyat is, hogy utolsó napon köszőntek el az illetőtől.
Ha megfelelsz, akkor szólhatnak előbb, de valamikor a vége felé inkább. Sokszor azon múlik, hogy a főnök szabadságra vagy hosszabb home office-ra megy, és akkor szeretik előre hozni.
Nálunk nem először hanem szokadszor fordul elő hogy utolsó nap műszak vége előtt fél órával közlik az illetővel hogy csá...
korrekt.
az ok: be lett ígérve még az elején hogy a próbaidős bér egy szar (minimálbér) ha megtartják őket utána is, akkor 280 bruttó lesz.
de még egy próbaidős se érte meg, hogy ennyit keressen....
Engem egyszer dobtak ki próbaidő alatt, akkor az utolsó előtti nap szóltak, hogy másnap menjek be aláírni a dolgokat.
Megalázónak éreztem, hogy a Manager délután 4-ig várattatott, mert "nem ért rá" korábban lepapírozni.
A jelenlegi helyemen szintén a próbaidő legvégén dobtak ki egy csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!