Az igaz, hogy a ktm duke 125-höz nehéz szerezni alkatrészt? Van aki azt mondja 1-2 hónap, de én ezt nem hiszem. Meg még az, hogy jó motor? Nektek mi a tapasztalatotok? 175 cm vagyok és 60 kg az ideális a motorhoz? Kényelmes? Többi lent
Figyelt kérdés
Meg hallottam arról, hogy sűrűn kell cserélni benne olajat ez igaz? És ha igen milyen sűrűn? Meg a gyári tükrök tényleg rosszak? Válaszokat előre köszönöm és bocsi ha sok a kérdés!2022. okt. 13. 14:21
1/3 anonim válasza:
jaj neee...az egyik legjobb motor.
Vagy írj a gyártónak, vagy töltsd le a gúgliról a motor komplett adatait. Nem kell sűrűn cserélni, ha nem lett előtte tönkretéve.
2/3 anonim válasza:
Nem nehezbb mint bármely más piacon lévő típushoz
3/3 anonim válasza:
Annyi alkatrész van ,hogy dunát lehet rekeszteni belőle. Telyes motor szettől elkezdve minden amire szükséged van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!