11/16 anonim válasza:
9. Mert a magyar ugyanazt a munkát kétszer annyiért csinálja meg és még össze is gányolja, mert úgysincs konkurenciája.
12/16 anonim válasza:
10-es:
nálunk 2019 óta vannak tömegével. Hozták őket buszokkal, el volt rendezve a szállás, volt tolmács, minden.
Ugyanannyiért dolgoznak, mint a helyiek.
6-os voltam.
13/16 anonim válasza:
Szlovákok meg elég nagyképűek lenéznek minket mert rossz csövesek vagyunk végül is jogos
14/16 anonim válasza:
12, ezt jó, hogy mondod, erről nem tudtam. Én budapesti vagyok, a háború előtt talán egy ukrán emberrel találkoztam életemben :D
15/16 anonim válasza:
Inflációra is rátesznek az ukránok mert veszik a termékeket aminek megy jobban fel az ára. Viszont egész nap taxikáznak aminek meg örülök.
16/16 anonim válasza:
Van sajnos. Ő a mindenható atyaúristen. Gyorsan kinyílt a csipája, a főnök meg asszisztál hozzá. Zavarnám az összeset vissza oda ahonnan jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!