Dolgoznál-e ilyen kollégával együtt?
Adott egy - próbaideje vége felé járó - 23 éves kollégám. Annak idején azért lett felvéve a céghez, mert nem találtak mást állítólag. Ránézésre is nagyon furcsa a srác, szociális kapcsolatokat nehezen létesít. Szakmai tapasztalata nincs (nás területről jött, igazából diákmunkán kívül nincs más munkatapasztalata) ha tanítani próbálom, mindenre is rákérdez/beleköt, a tanácsaimat nem fogadja el/be. Végtelenül lassú, egy 5 perces munkát 1.5 órán keresztül csinál. Úgy vettem észre, hogy koncentrációzavarral küzd, ráadásul szentül meg van győződve arról, hogy ő mindenben tökéletes és hogy egy zseni, emiatt sokszor arrogáns. Semmilyen feladatot nem merek rá bízni, mert nem tartja a határidőket. Van, hogy a kezébe kell nyomni a feladatot, ha azt szeretném, hogy csináljon is vele valamit.
Látom, hogy egyébként próbálkozna a srác, hogy megfeleljen, de van valami a személyiségében, ami zavaró. Kicsit sajnálom is ugyanakkor, mert nem lenne h*lye, csak szerintem nen jó munkakörben van + érettségivel rendelkezik (korábban kétszer kezdte el az egyetemet, egyiket se fejezte be), ami miatt korlátozottak a lehetőségei.
Dolgoztam hasonlóval, lehetett olyat találni amit jól el tud végezni.
Próbálj neki monoton, gyakran ismétlődő feladatokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!