Hogyan dolgozzak napi 8 órát egy olyan emberrel együtt akit nagyon útálok?
Figyelt kérdés
Régen haverkodtunk sokáig de már régóta össze vagyunk veszve és nem is akarok vele kibékülni. Mindenhol le van tiltva és amennyire csak lehet messziről elkerülöm mert egy szemét. Viszont adódott egy alkalmi munkalehetőség (1 hét) ahol valószínű hogy ő pont ott dolgozik. Hogyan derítsem ki biztosra hogy ő ott e van? Nincs nagyon közös ismerős akik tudják. Ha mégis ott van akkor hogyan töltsek el vele egy hétig napi 8 órát úgy hogy ne lépjek vele kontaktba egyáltalán? Ráadásul ez egy csapatmunka, együtt kell dolgozni. De a munka kell, jelenleg nincs nagyon más, jól jönne az az 1 hét is amíg várok más munkákra. Mit csináljak? Azt tervezem hogy inkább lemondom minthogy azzal a szeméttel egy légtérbe kerüljek.2022. szept. 2. 13:46
1/5 anonim válasza:
Ne dramatizáld már túl. 1 hetet kibírsz akármi is van. Én 2 éve vagyok olyan kollégákkal akiket nem szeretek és ők sem engem. Dolgozni vagy ott nem haverkodni.
De ha inkább éhezel vagy megvonod magad 1 heti jövedelemtől akkor tégy úgy, bár nagyon buta döntés lenne
2/5 A kérdező kommentje:
És hogy viseled el azt amikor szünet van, leültök és társalgási idő van mindenki beszélget csoportosan? És te ki különülsz olyankor? Itt 4-5 en lennénk és sok a szünet tehát sok ilyen szituáció lenne. Én lennék az egyetlen aki elmenne onnan és egyedül ülne az az 1 ember miatt.
2022. szept. 2. 14:06
3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van első,buta döntés nem elmenni emiatt. De én az olyan szituációktól tartok amikor nem dolgozni kell és kontaktba kell lépnünk.Mert télleg minden kontaktot meg szeretnék szakítani vele. Ráadásul,ha a munka is olyan hogy csapatban kell,akkor folyamatosan segíteni is kell egymást.
2022. szept. 2. 14:15
4/5 anonim válasza:
Senkivel nem kell kontaktba lépned szünetben. Nálunk egyébként mindenki akkor veszi ki a fél óra ebédszünetét, amikor ideje van, szóval én mindig úgy időzítem, mikor mindenki más dolgozik.
Munka közben meg mindenki képes félretenni az ellentéteit, ti is elgyetek felnőttek és legyetek képesek kezelni a helyzetet. 1 hétről van szó, nem 10 évről.
5/5 anonim válasza:
Ha nem csak 2en vagytok tokmind1. Dumalgatsz massal vele meg nem foglalkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!