Kit fognak elküldeni? Kezdjek el munkát keresni?
Lassan 2 éve dolgozom kórházban. 2 gyógytornász és 1 fizikoterápiás asszisztens dolgozik nálunk összesen, én vagyok az egyik gyógytornász.
Most jött vissza gyesről(10 éve ment el a nő, 3 gyereket szült) a régi gyógytornász.
Én csak 2 éve vagyok itt, aki visszajött ő meg 10 eve dolgozott itt. Félek hogy el fognak küldeni, eddig a dolgozók többsége mind azt mondja hogy sosem volt 3 gyógytornász...
Pedig nagyon szeretek itt dolgozni, jól csinálom a munkám. De félek hogy elküldenek.
Ráadásul ha munkát is kell keresnem a szakmám iszonyatosan telített.

Kérdezz rá a főnöknél óvatosan
De ne bízz annyira a pletyis kolléganőkben

Ez attól függ, hogy milyen a viszony, és hogy álltok a munkáltatónál. Én például élből kivágnám aki 10 évig van normál GYES-en, de lehet hogy nálatok ez nem szempont.
Mivel voltam már hasonló helyzetben, adnék egy tanácsot. Akár maradsz akár nem, folyamatosan keresd az álláslehetőségeket. Majd csak akkor hagyd abba, mikor már közölték egyikőtökkel papíron is, hogy ennyi volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!