Munkahelyemen szexuális inzultálásnak vagyok kitéve. Sikeresen megvédtem magam ezekkel szemben, jelentettem a főnöknek. Ami utána jött, mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Miután jeleztem a főnöknek, nincs több szexuális, erotikus, intim, kellemetlen utalás, mondat, szóbeli megnyilvánulás és kellemetlen, nem kívánt érintések se. A molesztáló most abban éli ki magát (és persze én is érzékenyen élek meg mindent), hogy szól olyan dolog miatt, ami miatt a többi kollégának nem, illetve gúnyt űz a jogos kérésemből, miszerint ne nyúljon hozzám.2022. nov. 5. 13:01
21/22 anonim válasza:
Mert itt tartunk, a gyerek közjószág, a nő meg menjen haza szülni.
22/22 A kérdező kommentje:
19-es: mindenki, aki hallgat, az cinkostárs, vétkes? Mindenki vétkes, aki annak idején félelemből nem jelezte a visszaélést, csak esetleg sok évvel később? Sárosdi Lilla és mindenki? Így érted? Nem mindenki tud rögtön jelezni.
2022. nov. 8. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!