Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyemen szexuális...

Munkahelyemen szexuális inzultálásnak vagyok kitéve. Sikeresen megvédtem magam ezekkel szemben, jelentettem a főnöknek. Ami utána jött, mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Miután jeleztem a főnöknek, nincs több szexuális, erotikus, intim, kellemetlen utalás, mondat, szóbeli megnyilvánulás és kellemetlen, nem kívánt érintések se. A molesztáló most abban éli ki magát (és persze én is érzékenyen élek meg mindent), hogy szól olyan dolog miatt, ami miatt a többi kollégának nem, illetve gúnyt űz a jogos kérésemből, miszerint ne nyúljon hozzám.
2022. nov. 5. 13:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A főnök apukája, nem a főnök az ő apja. Ez Ausztriában, vendéglátásban zajlik. Azért nem megyek el, mert azt megalkuvásnak tartom. Nekem ez nagy szó, hogy úgy csináltam, mintha nem történt volna semmi, majd valami másra hivatkozva fölmondok, nekem a beleállás nehezebb, ezáltal értékesebb. Lehet persze, hogy nem jó döntés.
2022. nov. 5. 13:36
 12/22 H.B.Netta ***** válasza:
82%

Az ilyen férgek ellen, ahogy már előttem is mondták nincs más, mint kimutatni, hogy nem félsz tőle, hogy neki van veszítenivalója. Igenis nézz a szemébe és röhögd arcon. Az ilyen pöcsöknek ez az egyik gyenge pontjuk ;)

Ha beszólogat kérdezz vissza: “Kérdeztelek?”

Amikor pedig már elég bátornak érzed magad állj vele szembe, nézz egyenesen a szemébe.

“Már jeleztem, hogy nem vagyok se rád se a véleményedre kíváncsi. Fogd fel végre, hogy egy szánalmas bohóc vagy, aki csak kapálódzik, mert nem érte el a célját.”

Ha van olyan kollégád, akiben bízol, akkor oszd meg vele is, hogy mekkora suttyó ez a féreg. Tudják meg minél többen. Előbb vagy utóbb biztos találsz olyan munkatársat akivel szintén próbálkozik.

Nem helyes, ha valaki így viselkedik és e felett szemet hunyni pont olyan undorító, mint az aki ezt teszi.

Kitartást kívánok neked :)

2022. nov. 5. 13:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy lehordtam volna a férfiakat. Nem szeretnék szájbakúrni senkit, szerintem nem ez a megoldás. A te kommented viszont nem tűnik nagyon tiszteletteljesnek felém, azzal, hogy anyucinak szólítasz.
2022. nov. 5. 13:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Van olyan kolléganő, aki szintén tudja. Meg is erősített abban, hogy nem ez volt az első eset, nem én az első kolléganő. De érdemben szerintem senki nem segítene, miért is tenné? Ezt nekem kell megoldani.
2022. nov. 5. 13:42
 15/22 H.B.Netta ***** válasza:
64%

Azért, mert ha senki nem lép, akkor tovább fogja folytatni.

Mert így nem te vagy az utolsó. Ez pedig felbátorítja és egy idő után nem csak fogdosódni fog.

Amúgy a főnök tudja, hogy nem te vagy az első akit zaklat? Így nyugodtan mondhatod ennek a pojácának, hogy feljelented zaklatásért.

Fúú ki ez a csicska? xD De kar, hogy nem az én kolléganőm vagy xD az ilyen csírákat szeretem igazán helyre tenni xD

2022. nov. 5. 13:49
 16/22 A kérdező kommentje:
De hát ő a főnök! Illetve már nem ő hivatalosan, hanem a fia már hivatalosan. Tehát az ő exfőnök, mindenesetre semmiképpen se vagyunk egyenlők. Vagy lehet, hogy szerinted mégis. Fel fogom jelenteni (bár ehhez is erő kell), de amíg itt dolgozom, nem.
2022. nov. 5. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
Bocsi kérdező nyers leszek. Itt szenvedsz, pedig csak egyszerűen hülye vagy! Nem tök mindegy hogy hagyod ott a munkahelyet? Ha valami nem tetszik nem mindegy, hogy mész el onnan? Szerintem megérdemled a sorsod, de ha ilyen hülye vagy, viseld a hülyeséged következményeit is!
2022. nov. 5. 13:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van. Nekem ez valamiért fontos, és talán nem is fontos, hogy egyetértsünk. Ha hülyének tartasz, nyugodtan.
2022. nov. 5. 14:09
 19/22 H.B.Netta ***** válasza:
Így viszont hatalommal visszaélésnek számít, ami 3 évtől felfelé terjed… a 17-esnek annyiban igaza van, hogy lépned kell, mert aki hallgat az ugyanúgy tettestárs…
2022. nov. 5. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
osztrákok vagy magyarok?
2022. nov. 5. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!