Munkahelyemen szexuális inzultálásnak vagyok kitéve. Sikeresen megvédtem magam ezekkel szemben, jelentettem a főnöknek. Ami utána jött, mit tudok tenni ellene?
Az ilyen férgek ellen, ahogy már előttem is mondták nincs más, mint kimutatni, hogy nem félsz tőle, hogy neki van veszítenivalója. Igenis nézz a szemébe és röhögd arcon. Az ilyen pöcsöknek ez az egyik gyenge pontjuk ;)
Ha beszólogat kérdezz vissza: “Kérdeztelek?”
Amikor pedig már elég bátornak érzed magad állj vele szembe, nézz egyenesen a szemébe.
“Már jeleztem, hogy nem vagyok se rád se a véleményedre kíváncsi. Fogd fel végre, hogy egy szánalmas bohóc vagy, aki csak kapálódzik, mert nem érte el a célját.”
Ha van olyan kollégád, akiben bízol, akkor oszd meg vele is, hogy mekkora suttyó ez a féreg. Tudják meg minél többen. Előbb vagy utóbb biztos találsz olyan munkatársat akivel szintén próbálkozik.
Nem helyes, ha valaki így viselkedik és e felett szemet hunyni pont olyan undorító, mint az aki ezt teszi.
Kitartást kívánok neked :)
Azért, mert ha senki nem lép, akkor tovább fogja folytatni.
Mert így nem te vagy az utolsó. Ez pedig felbátorítja és egy idő után nem csak fogdosódni fog.
Amúgy a főnök tudja, hogy nem te vagy az első akit zaklat? Így nyugodtan mondhatod ennek a pojácának, hogy feljelented zaklatásért.
Fúú ki ez a csicska? xD De kar, hogy nem az én kolléganőm vagy xD az ilyen csírákat szeretem igazán helyre tenni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!