Munkahelyemen szexuális inzultálásnak vagyok kitéve. Sikeresen megvédtem magam ezekkel szemben, jelentettem a főnöknek. Ami utána jött, mit tudok tenni ellene?
Megmondod neki: "nagyon jól tudod, hogy a panaszom nem ilyen esetekről szól, de hogy Te még mindig nem érted, egyedül a Te hibád, ezen segíteni nem tudok. Esetleg képzeld el, hogy édesanyáddal, a lányoddal vagy egy lánytestvéreddel viselkednek így. Akárhogy is, a viselkedésednek semmi helye egy munkahelyen, és a gyerekes provokálásodra sem vagyok kíváncsi."
Mivel sok részletet nem mondtál el, ennyit tudok erre mondani.
_NEM_ reagáltad túl, hihetetlen, hogy ezt 25+ férfiaknak el kell magyarázni, de udvarolni nem így udvarlunk. (bár biztos nem az volt még a célja sem a véglény kollégádnak.)
Én keményen odaszólnék neki a legközelebbi ilyen alkalommal, a szemébe nézve, egyértelmű dominanciát mutatva, mert ezek a hímpatkányok csak abból értenek. Egy kisebb részük meghátrálás helyett lehet, hogy fizikailag agresszívvé válik (bár erre a fajtára nem az a jellemző, csak azért mernek arcoskodni, mert úgy gondolják, hagyni fogod), de annak meg az a pozitív oldala, hogy kirúgják és a probléma megszűnik.
Kitartás, és legyél magabiztos.
Neked semmi közöd ahhoz, hogy ő mit hisz, vagy hogy miről akarja meggyőzni a külvilágot azzal kapcsolatban, hogy mit miért tesz. Ezekre nincs befolyásod, így nem is lehet célod befolyásolni.
Te egyedül magadért felelsz, a lelki békédért és hogy megköveteled a saját jogaidat.
Ami inkább a hihetetlen, hogy mintha bizonyos nők erre élveznének, hogy mennyire nem tudják kezelni ezt a helyzetet, és teleszarják az internetet a nőista marhaságaikkal ezért.
Anyuci, kinyitod a szád, vagy fogsz egy méteres deszkát, és szájbaqrod vele az illetőt.
Avval, hogy itt picsogsz, meg látens módon lehordod a férfiakat, nem jutsz előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!