Akik irodán dolgoznak és van elég hely, bevihetik a gyereket szünetben munkába?
Meg merjem kérdezni, vagy hülyének néznek majd?
Több iroda van, az én szobámban van is elég asztal, helyek
Nálunk nem, érthető okokból. Senki sem szeretne gyerekeket kerülgetni és hallgatni, mivel az egy munkahely, nem ovi vagy játszótér. Vannak kifejezett napok pl. mikuláskor, amikor be lehet hozni a gyerekeket de olyankor program is van nekik és mindenki más, akit zavarnának a kicsik, otthonról dolgozik.
Max ha egyedül vagy egy irodában és tudsz tőle dolgozni, akkor kérdezz rá, egybenyitott vagy közös irodában felejtős. Ha csendben is van a gyerek,a munkatársaknak ő egy idegen, akinek zavaró lehet a jelenléte.
Nálunk be lehet hozni.
Nem lehet rendesen dolgozni a gyerekzajtól úgyhogy sokan felmondtak.
Én megtagadtam az irodába járást, valószínűleg kirúgnak de akkor sem megyek gyerekmegörzőbe dolgozni.
anyám egyedül nevelt engem és az öcsémet, nagyszülők távol, apa dolgozik, de életemben kétszer voltam bent munkahelyen, egyszer talán hatévesen már az ő munkaideje után visszahívták valami nagyonfontos és nagyonsürgős megbeszélésre, amikor már én is vele voltam, betett egy asztal alá egy kupac színes papírral meg filctollakkal, én meg elalkottam ott csendben másfél órát. meg egyszer amikor iskolában tanított be kellett ugrania egy helyettesítésre, engem meg letett a folyosón egy padra, hogy most szépen itt maradok és színezek 40 percet.
de ezek két nagyon extra alkalom voltak, amúgy meg oviban voltam, később napköziben, és ha nem tudott értem jönni, egy osztálytárs anyja vagy egy szomszéd néni kísért haza. munka közben nem tud anya is lenni, ez tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!