Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik irodán dolgoznak és van...

Akik irodán dolgoznak és van elég hely, bevihetik a gyereket szünetben munkába?

Figyelt kérdés

Meg merjem kérdezni, vagy hülyének néznek majd?

Több iroda van, az én szobámban van is elég asztal, helyek

#téli szünet #évvégi hajtás
2022. nov. 4. 05:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
9.-12.-ben voltunk úgy az egyik barátnőmmel, hogy az anyjához mentünk az irodába suli után, s onnan haza. Ő vitt és hozott minket kocsival. (Busz úgyse lett volna 3-4 előtt délután. S legalább nem a hidegben fagyoskodtunk.)
2022. nov. 4. 10:11
 12/18 Metionin ***** válasza:
43%

Nálunk nem, érthető okokból. Senki sem szeretne gyerekeket kerülgetni és hallgatni, mivel az egy munkahely, nem ovi vagy játszótér. Vannak kifejezett napok pl. mikuláskor, amikor be lehet hozni a gyerekeket de olyankor program is van nekik és mindenki más, akit zavarnának a kicsik, otthonról dolgozik.

Max ha egyedül vagy egy irodában és tudsz tőle dolgozni, akkor kérdezz rá, egybenyitott vagy közös irodában felejtős. Ha csendben is van a gyerek,a munkatársaknak ő egy idegen, akinek zavaró lehet a jelenléte.

2022. nov. 4. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
#11: Csakhogy a kérdező egy 8 éves kisiskolást akar bevinni egész napra, nem egy kamaszt 1 órára
2022. nov. 4. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk be lehet hozni.

Nem lehet rendesen dolgozni a gyerekzajtól úgyhogy sokan felmondtak.

Én megtagadtam az irodába járást, valószínűleg kirúgnak de akkor sem megyek gyerekmegörzőbe dolgozni.

2022. nov. 4. 11:32
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
En megpróbálnam, ha nincs más lehetőség, de csak akkor ha masokat nem zavar.. Miért nézne hülyenek? En interjún megkerdeztem azt mondta a faszi hogy ő csak kutyát latott. :)) Allatbarat cég.. Magyarul ott furan néztek volna.
2022. nov. 4. 12:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

anyám egyedül nevelt engem és az öcsémet, nagyszülők távol, apa dolgozik, de életemben kétszer voltam bent munkahelyen, egyszer talán hatévesen már az ő munkaideje után visszahívták valami nagyonfontos és nagyonsürgős megbeszélésre, amikor már én is vele voltam, betett egy asztal alá egy kupac színes papírral meg filctollakkal, én meg elalkottam ott csendben másfél órát. meg egyszer amikor iskolában tanított be kellett ugrania egy helyettesítésre, engem meg letett a folyosón egy padra, hogy most szépen itt maradok és színezek 40 percet.

de ezek két nagyon extra alkalom voltak, amúgy meg oviban voltam, később napköziben, és ha nem tudott értem jönni, egy osztálytárs anyja vagy egy szomszéd néni kísért haza. munka közben nem tud anya is lenni, ez tiszta sor.

2022. nov. 4. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
15os vok 8 éves gyereket kw lehet ültetni továbbra is azt mondom en megpróbálnam, főként azért mert ha nincs aki vele legyen ertelemszeruen en sem tudok bemenni. :)) Hs megtagadjak akkor otthon maradsz kérdező, ilyen egyszerű, nem kell ezt ragozni.
2022. nov. 4. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
82%
Kolléganőm egyszer behozta (8 éves kislány, valami tanári értekezlet miatt nem volt suli aznap). Iroda, csendben is volt a lányka, rajzolgatott, persze pechünkre pont bejött az irodába a főkönyvelő nő. Kolléganő magyarázkodott, a főkönyvelőnő mondta, hogy jó, rendben, de ugye nem lesz belőle rendszer.
2022. nov. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!