Bicske-Vincotech milyen hely? Könnyű munka van ott? Fizetés? Illetve Tatabánya-Sinbon elcotronic milyen? Két szak van ott azt tudom. Fizetés? Olyanoktol varok véleményt akik ott dolgoznak\dolgoztak.
Így reklámozták ->
" Több műszakos munkarend vállalása: 4 műszak, 8 órában (3 nap délelőtt, utána 32 óra pihenő, majd 3 nap éjszaka, utána két nap pihenő, majd 3 nap délután, utána egy nap pihenő)"
Nem valami jó beosztás.
Na de már nem aktuális amúgy a kérdés. Akkoriba jelentkeztem,be küldtem az önéletrajzom,de azóta is sz@rt@k jelentkezni.
De nem is bánom,úgysem igazán akartam volna távolabbi munkahelyre járni,jobb helyben..
"Kedves" utolsó válaszoló nem ragaszkodóm Tbányához,de nem mindegy nekem sem,hogy az utazással megy el a maradék napom 8 órás munka után.
Kérdés óta eltelt egy kis idő...Nem Tbányán dolgozom és mivel 12 órában vagyok így az utazás nem oszt nem szoroz,adott nap elmegy így is úgy is,viszont több szabadnapjaim is vannak... :)
8 órásban bizony Tbányán maradnék,logikus.
Pá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!