Nem tud érdekelni a munkám, csak annyi hogy bejárok dolgozni, hogy legyen valamennyi pénzem, aztán kész, de sok értelmét nem látom ezen kivül, ti hogy vagytok ezzel?
Az a véleményem hogy alkalmazotti létben csak vegetálsz, véllalkozással lehet igazán nagy pénzeket csinálni.
Amugy hazajövök ki vagyok égve, sokszor elgondolkozom, hogy ennek az életnek igy semmi értelme...
Munka előtt vagy után még csinálhatod azt amit igazán szeretnél, csak előtte jó volna kitalálni mit akarsz?
Az sem lenne rossz ha olyan helyen dolgoznál ahová szeretsz járni,na meg nem munkának fognád fel azt amit éppen csinálsz.
Egyébként én is és szerintem mások is voltak és sajnos lesznek is így.
Ne hidd azt hogy minden egyes vállalkozónak olyan könnyű és minden jó,de ha te az akarsz lenni akkor hajrá.
az így is van.. ha fix órában dolgozol, fix órabérben, akkor abból nehéz bármit is építeni.
Kérdés, hogy akkor miért nem vállalkozol?
Én úgy gondolom, hogy a megfelelő szakmát/állást nem keresni kell, hanem az ember sokszor már gyerekkorában tudja, hogy mi szeretne lenni, ha majd nagy lesz.
Van valami, amiben jó, és felnőtt korában azt fejleszti magas szintre, hogy majd magas pozícióba kerülhessen.
Olyan nincs, hogy semmiben nem vagy jó, hogy semmi nincs, amivel foglalkozni szeretnél. A vállalkozóság önmagában nem egy szakma. Ott is tudni kell, hogy mire vállalkozik az ember, mi kell a megvalósításához és hogy arra, amire vállalkozik, van-e igény a piacon.
Akárhány éves vagy, váltani kell, de ahhoz belülre kell nézni, és önmagunktól megkérdezni, hogy mit szeretnénk csinálni.
Én például gyerekkoromban tudtam, (amikor még szinte senkinek nem volt számítógépe), hogy számítógépen akarok dolgozni és nyelvekkel akarok foglalkozni.
Így lettem végül fordító, de ehhez nagyon sokat kellett dolgoznom magamon és a tudásomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!