Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az oka annak,hogy a főnök...

Mi az oka annak,hogy a főnök alkalmaz egy drogfüggő alkalmazottat?

Figyelt kérdés
És miért van az,hogy ő vele sokkal engedékenyebb a főnök és a kollégák is??pl.Ha én bénázok egy kicsit a munkában,akkor a főnök meg a kollégáim már vágják a pofákat rám és beszólnak nekem.Ha drogos kolléganőm vét egy nagy hibát akkor az nem baj,ő rá nem vágnak pofákat és nem is szólnak rá.

2022. nov. 1. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Miert kene egyenlonek lennie? Marmint a fonok azt csinal amit akar.. ugy ahogy barki fel is mondhat barmikor
2022. nov. 2. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű csókos a drogos csaj, a főnök nem mer neki szólni, mint ahogy a munkatársak sem.

Te különb vagy, ezért néznek csúnyán, ha hibázol.

2022. nov. 2. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Volt munkahelyem a hol tudták hogy cuccozok (még bent is) de direkt jobban odafigyeltem, és így minőségre-mennységre is jobban dolgoztam mint az átlag. Engem ezért nem szoktak kirúgni.

(Mondjuk én direkt azért szoktam többet beleadni, hogy elnézzék a függőségem.)

2022. nov. 2. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

A drogosok befolyásolhatók, főleg ha a cuccért megszerzett pénzről van szó. Bármit megcsinálnak érte. Lelkileg pedig ez a "nem vagyok elég jó" szorongás van. De ha azt hazudod neki h de jó, azért is bármire képes. Tehát munkahelyen is.

De azt se kizárt h a főnivel együtt drogoznak, csak jól titkolja. S ha valaki könnyen jut anyaghoz, elnéz mindent h neki is jusson belőle.

2022. nov. 3. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Lol kicsit tulgondolod a "drogokat" 😅 meg azt se tudni milyen cucc..
2022. nov. 3. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő teríti a többieknek a melóhelyen :D Ha kirúgnák, vagy elmenne, elveszne a kontakt.
2022. nov. 4. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Én a másik oldalról tudnék mesélni. ja, drogfüggő vagyok. A főnök bír engem, igaz, ő nem drogos. Engedékenyebb velem, elnézőbb. Hogy miért? A válasz baromi egyszerű: Van egy hatalmas előnye, ha olyant alkalmazol, aki függő gondolkodású. Mi függők a végletek emberei vagyunk. De mindenben. Ha cuccunk van, akkor addig nem hagyunk neki békét, amíg mindet el nem toljuk. Ha pedig meló van, akkor addig nem állunk le, amíg a meló el nem fogy. Mi nem úgy gondolkodunk, hogy itt van a meló, csinálgatom, hogy jusson belőle másnak is. Nem. mi függők úgy fogjuk fel, hogy itt van a meló, vagy megcsinálom, vagy ha nem, akkor felgyülemlik. Egy nem függő kijelöli a saját határait. A függő pedig kitapasztalja mindenki más határait és elmegy a végletekig. Ennyi barátom, ez a különbség. az, hogy két havonta van egy délután, hogy úgy szét vagyok csapva, hogy nem tudok bemenni melóba, a főnöknek bele fér. Inkább ír egy szabit, minthogy elmenjek táppénzre , mert akkor egy olyan ember lesz egy hétig otthon, aki amúgy kétszer annyit tesz le az asztalra, mint a nem függő társai. A másik véglete e függőknek az, amelyik sz@rik bele az egészbe és tesz rá mindenki fejére. Na ezt a fajtát hamar ki szokták penderíteni mindenhonnan. De az értelmesebbje dolgozik és jól reagál. Főleg, ha romokban van a magánélete, mint pl. az enyém is. Szétválasztom a munkát a romokban heverő magánéletemtől. Az a 8 óra pedig ami a melóban rendelkezésre áll, az olyan 8 óra, amiről a főnökök álmodoznak. Mivel pedig jól dolgozom, képeznek, jó helyre nyomnak be, azért, hogy a többséget rá kényszerítsék arra, hogy melózzon. Velem ez így van. Sőt én annyiból jobb helyzetben vagyok, hogy 2 éve be is ismertem a főnökömnek a drogproblémámat és elmentem egy drogrehabra, hogy tisztára mossam magam. Kib@szott jó manipulálók és hazudozók vagyunk. 1 éve már, hogy vissza estem, de azért tegnap reggel is odajött a főnök is és a kisfőnök is, hogy tájékoztassanak: ,,B@sszus, jól nyomtad tegnap, csak így tovább" Nekem pedig ott van az a 8 óra, amikor nem kell a cuccra gondolnom, csak nyomhatom a melót, ami mostanában egészen élvezetes tud lenni. Nyilván nem vagyok szent ember, mert még én is sz@r alaknak tartom magam és nagy szélhámosnak, de a munkába odateszem magam és odab@szom a teljesítményt az asztalra. Na ennyi a történet. És még csak lány sem vagyok. A másik meg, hogy a függő meghúzza magát. Nem vitatkozik, nem okoskodik, mert félti a munkáját, hiszen nélküle nincs anyagi fedezet a szenvedély finanszírozására sem. Aztán, hogy nálatok a csaj egyéb dolgot is az asztalra tesz-e a főnöknél, az már más kérdés. De egy biztos: Egy munkahelyen sem kedveznek annak, aki a jogaival van elfoglalva, a kötelességeire meg tesz nagyokat. Kulcsszó : együttműködés.
2022. nov. 5. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Ez így van. Egy főnök lesz@rja h magánéletben szenved, vagy romos, a lényeg h munkahelyen teljesítsenek, mert ott a munkavállaló csak egy darab. Ha az nem működik jön helyette más. A drogfüggőknek nagy a megfelelési vágyuk is, s mivel EQ-juk a béka segge alatt van, munkában tudják ezt elérni. S igen nagy hazugok és manipulátorok, általában ezért nem maradnak meg sokáig egy helyen....
2022. nov. 9. 07:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Kihasználja
2022. nov. 16. 00:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Ismerek egy másik munkahelyet ott az alkeszokat csípik aki rehabról jött szintén játszik
2022. nov. 27. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!