Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy meleg munkatársam folyamat...

Egy meleg munkatársam folyamatosan zaklat és már kezd nagyon kellemetlen lenni. Hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés

A gyengébbek kedvéért muszáj azzal kezdenem, hogy alapjáraton nincs bajom a melegséggel.

Viszont a gyerek már szinte úgy veszem észre, hogy sportot űz abból, hogy nyilvánosan megszégyenít. Munkahelyen (sajnos egy helyen dolgozunk) hangosan nevetve előre köszön, főként nőkkel haverkodik, akik ilyenkor vele nevetnek, ami teljesen életidegen és nagyon cikivé teszi az egészet. Férfi kollégáim már csesztetnek azzal, hogy valamit nem vallok be magamnak stb. Ez napi szinten zajlik. Már rosszul elszok emiatt, gondolkodtam munkahely váltáson, de család miatt ez sok problémát okozna. Amúgy az egész úgy kezdődött, hogy nála rendeztünk egy céges bulit, ahol sokat beszélgettem vele szakmai dolgokról és szerintem ezt a hülyegyerek valami nyitásnak vette, pedig tudja jól, hogy van családom. Aztán elkezdett írogatni chaten, majd jött a beismerés, ahol tényleg finoman közöltem vele, hogy bocs, nem. Ezek után kezdődött a bosszúhadjárat vagy nem tudom minek hívjam ezt.

Mit lehet ezzel kezdeni? HR-nek nem nagyon jelezném, mert sajnos eléggé megy nálunk az LMBT-téma meg Pride napok téma, úgyhogy még engem vádolnának meg homofóbiával vagy nem tudom. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2022. okt. 30. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%
Egy vmire való férfi kiüti! Ha férfi lennék lebacnék neki akkorát h a kocsog feje esne le. A férjem pont ezen a véleményen van.😀s meg is tenné ha nyomulna. Ki kell ütni a ge..ibe undorító.
2022. nov. 3. 17:36
 22/27 anonim ***** válasza:
40%
Ezeknek a buznyákoknak amúgy akkora pofájuk van😀😀Tiktok stb. Pár nehéz fiú intézné a sorsukat ahogy kell.
2022. nov. 3. 17:38
 23/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem birsz el egy homival? 😀 2 perc alatt megoldanam h hozzam se akarjon szolni tobbet 😅
2022. nov. 3. 19:08
 24/27 anonim ***** válasza:
55%
#21 #22 #23 Tudom hogy ösztönlények számára ez a koncepció újdonság, de társadalomban élünk. Ez már nem az őserdő ahol mindenki kedvére tépheti egymást. Itt nem lehet csak úgy félholtra verni valakit, különben nagyon hamar a sitten találhatja magát az ember.
2022. nov. 3. 19:16
 25/27 anonim ***** válasza:
6%
Jaj már nyilván nem úgy gondoljuk de azért álljon meg már a menet. Igen a férfi adott esetben ösztönlény mivel a természetükből fakad tehát képes megvédeni magát s képes bizonyos szituációkra dühből reagálni. Más dolog h a mai nyálgépek erre nem képesek sőt egyre több a transzi. Szép új világ!🤣🤣
2022. nov. 4. 18:02
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
Hidd el a vmire való férfiak 90%-a erre a szitura dühből reagálna. Az meg h kap egy maflást attol nem kerul senki a sittre😆😆pláne h zaklatva van.
2022. nov. 4. 18:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló esetben. Tiltani minden platformon, és az üzeneteket mentsd le, majd menj velük be a HR-re és közöld, hogy vagy megoldják házon belül, vagy perled a csávót zaklatásért, ami a cég hírnevének tuti jót fog tenni. Ez lenne a normális, de úgyse működik, engel is elhajtott a fszba. Én elhívtam a csávót randira és pokollá tettem azt. Azóta békénhagy.
2022. nov. 13. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!